۵ پاسخ

سلام بهش چهارتخم باگل محمدی بدین عالیه

برا سرفه عناب بجوشونین بخورین

خانومی ببر حمام بخار بزار رو زانوت بزن از پشتش دستتم بصورت قاشقی باشه. اینجوری خلط ها جدا میشن

بهش نده کتوتیفن به مقدار زیادی الکل داره و بشدت بچه میخابه . من نمیدونم این دکترا چطوری دکتر شدن .بجاش بهش نئوتادین بده که هم سرفه رو کم میکنه هم ملینه و بهترمیخابه فقط هم شبا بهش بدی

واسش اويشن دم كنين با نبات شيرين كنين بدين بهش. عاليه. همينطور شلغم بهش بدين واسش إش شلغم بپزين، الان فصلشه تا ميتونين توي غذاش استفاده كنين