۹ پاسخ

من کرم آردن میزنم هم زینک داره هم کالاندولا،دوستام معرفی کردن ،واقعا خوبه ...

سودوکرم خوبه، از بهار بخر

عزیزم من زینک اکساید میزنم خیلی عالیه

کالاندولا عالیه من استفاده میکنم

کالاندولای خالی نزن،کالاندولا برای درمان سوختگیه ن پیشگیری،براش پماد پیشگیری بگیر توش ب اندازه نیاز کالاندولا هس

من آردن استفاده میکنم ولی هر سری میزنم براش خوب بوده تا الان

فقط کالاندولا‌.

بهترينش وازلينه.. ضخيم بزن.. تا جايي ام كه نق نزنه باز بزارش

پماد ریکاو عالیه عزیزم