۶ پاسخ

اره عزیزم بچه که بزرگتر میشه جاشم تنگ تر میشه

بزرگتر که میشن چون جاشون تنگ میشه تکوناشونم کم میشه بیشتر خودشونو میکشن ب شیکمت. دیگه از لگد زدنای قبل خبری نیست

تواین هفته ها ادم خیلی استرس میگیره منم مث توام واس منم اللن تکون نمیخوره هی چیز شیرین میخورم منتظرم ببینم تکون میخوره یان خیلی استرس میگیرم وقتی تکون نمیخوره . چیز شیرین بخور غذاام بخور یکم ب پهلو چپ دراز بکش تو یک ساعت در نظر بگیر ببین چند بار تکون میخوره تو یک ساعت چاهار بار باید تکون بخوره

بعضی وقتاحس میکنی که میره بالابه معده میرسه

اره بچه منم اینجوریه تو روز ۳تکون بخوره کافیه

عزیزم سونوگرافی تو سیو پنج هفته نرفتی?وزن بچت چقدر بوده?