۴ پاسخ

اینم طرز تهیه گلم

با اب جوش خیس کن ک راحت پوستش کنده شه بعد بزار داخل سینی خشک شه بعد آسیاب کن

برا یک تا دو وعده ، ۵ تا بادوم با آبجوش بذار نزدیک یک ساعت خیس بخوره ، پوستش بگیر ، راحترینش ریز کردنش با صافی توری چایی هست ‌ . له ک شد با یک قاشق غ ارد برنج و یکم شکر یا نبات با یک لیوان آب یا یک فنجون آب یک فنجون شیر بذار بپزه تا به غلظت ماست برسه . آخر سرم کره یا روغن گاو بزن
برا بادوم میتونی بندازی داخل مخلوط کن با یه لیوان آب قشنگ میکس بشه باهمون دزست کنی

سلام من همون روز اول برنج نیم دون و بادوم پوست کنده و کمی نبات رو دادم بیرون آسیاب کردن شمام بده یباره بیرون آسیاب کنن راحتتری بعد براساس نیاز بپز