۵ پاسخ

فکر نکنم دیر باشه چون پسر منم دیر دستاش رو دراز کرد سمت وسایل

سلام ن بابا من دختر بزرگم اصلا هیچیونمیگرفت هیچکار نمی کرد خخخخخ تا شش ماه دستاش مشت بود کلا به خدا الان چهارسالشه انقددد باهوشه که نگو ن که مامانشم بگم همه میگن

والله من دخترم چهارماه ونه روزشه ب محض دیدن اسباب بازی یاهرچیزدیگه ای ک سمتش ببرم وتکونش بدم فوری میخنده ودستشومیاره ک بگیردش

این جور چیزا تو هر بچه فرق میکنه ولی اگه خواستی به بهداشت خبر بده یه نگاهی بندازن دختر من الان دستشو میبره سمت وسایل اینم بگم ها پسر ها معمولا هر کاری رو دیر تر میکنن

هنوز زوده نگران نباش تا اخر 5ماه میبره