۴ پاسخ

درد یا لکه بینی داشتی ک گفتن یک سانت باز شده؟؟؟؟من هفته ۳۹ هستم هیچ خبری نیست 😥

یک سانت خیلی کمه
ورزش های لگن انجام بده پله ،بالا پایین کن ، برقص تا دهانه رحمت باز بشه پیاده روی هم خیلی خوبه

سلام عزیزم منم سر پسرم که رفته بودن گفتن یک سانته اومدم خونه تند اند ورزشای لگنو انجام دادم و پیاده روی کردم روز بعدش شد دو سانت و روز بعدش شبش درد داشتم رفتم بیمارستان شده بود سه سانت می خواستن مرخصم کنن که شد چهارسانت و بستریم کردن ساعت ۱۲دردام شدید شدساعت ۳شب هم زایمان کردم

پله بالا و پایین کن، پیاده روی و ورزش اسکات انجام بده، حمام میری با اب گرم کمرتو ماساژ بده