۴ پاسخ

۳۴یا۳۵ تومنه قیمتش. توی سن دختر شما شیرخشک دیگه نه جاق میکنه نه تپل فقط شکم پرکنه به حاش شبرموز و خامه و مغزیجات و سه شیره و... قاطی‌کن بهش بده خیلی خیلی مقوی تره و وزندهیش بالاتره.
من به پسرم از ۴ماهگیش تا۹ماهگیس میدادم فرقی نداشت اصلا تا اینکه غذا دادن شروع کردم بهتر شد وزنش

باید بهش بسازه.قیمت ندارم ولی بالای۳۰تومن هست.

سلام عزیزم من قیمت الانش نمیدونم ولی یکسال پیش ۳۰ تومان بود اگرافزایش قیمت نداشته باشه ببین عزیزم هرشیرخشکی به یه بچه ای میسازه یکی با سوپرامیل تپل تپل میشه یکی معمولی من تمام شیرخشک ها واسه دخترم امتحان کردم حتی سیمیلاک خارجی واس ام ا ونیدو ولی متوجه شدم دخترمن ژنتیکش اینجوره یعنی وزنش خوبه روی نمودار اما تپل نمیشه 😅

😡😡😡😡😡😡😡😡