۲ پاسخ

منم پسرم پرت میکردولی بایه دکترحرف زدم گفت اینهایه دورانی داره بایدباهاش حرف بزنی یاموقع پرت کردن چیزی بهش تزکربدی یاازچیزی که خوشش میادبهش ندی تابهش بفهمونی که کارش زشته من بااین کارهاموفق شدم

💗سلام مادرای عزیز💗، 👈👈 اپلیکیشن دکتر ساینا 👉 میتونه خیلی بهتون کمک کنه چون کلی پزشک متخصص داره در همه زمینه ها: از متخصص اطفال گرفته تا روانشناس و گفتاردرمانی و مشاور خانواده و متخصص سلامت جنسی و متخصص کرونا و متخصص تغذیه و پوست و مو........ و کلی پزشک دیگه. شما میتونید به صورت آنلاین با پزشک متخصص به صورت متنی یا تلفنی گفتگو کنید و هر سوال پزشکی که دارید رو بپرسید. از لحاظ وقت و هزینه هم خیلی به صرفه است چون تو این کرونا مطب هم نمیرید.👌👌👌