۵ پاسخ

منم به خودم شک کردم برای منو هم ان تی هم آنومالی گفت پسره یعنی ممکنه تا ۲۹ هفته یچی دیگه باشه من کلی وسیله گرفتم😢😢😢

عجب ...کم پیش میاد ...ی جا دیگه برو مث اینکه اینجا که رفتی الکیه

میگم که آن تی درسته .البته من شنیدم .صحتش رو نمی‌دونم .ولی یه جای دیگه بری سنو بهتره وتو هفته ای که شما هستید دقیق باید بگه که جنسیت چیه .

منم ان تی گفت احتمالا دختره بعد رفتم آنومالی اونم گفت دختره بد موقع تایپ نوشته بود پسر ولی دوباره اصلاحش کرد حتما موقع تایپش اشتباه شده

وا میخوای یه جا دیگه برو سونو بگو میخوام جنسیتو بدونم