۹ پاسخ

پسر من ۴تا ۱۸۰تا میخوره

دختر من خیلی بخوره دوتا ۱۵۰ سی سی

من بخاطر کم وزنیش شیر خشک میدادم پسر منم نمیخورد با بیسکویت قاطی میکردم میخورد.

دختر من ۳ وعده میخوره، صبح و ظهر ۲۶۰ سی سی، شبم ۳۶۰ سی سی میخوره، غذا زیاد نمیخوره، شیرشم نمیتونم کم کنم،اگه ازین کمتر بدم نمیخوابه چون فقط موقع خواب شیر میخوره

اگه غذا بيشتر بخوره بهتره كه پسر من شير زياد ميخوره تقريبا ٤ تا ٢٤٠ سي سي يا بيشتر خيلي سعي ميكنم كمترش كنم اما وابسته س به شير😕

والا از یازده ماه و نیمگی خود به خود خودش کم شد در طول شبانه روز کامل نهایتا ۵ وعده ۱۲۰ تا ۱۵۰ سی سی میخوره

دختر منکه تو کل روز تا شب ک بخوابه بهش غذا میدم وقتی میخوابه تا ۱۲ ظهر دو تا ۱۵۰ سی سی شیر میخوره

دختر منم نه شیر میخوره نه غدا شبا موقع خواب سه بند میخوره هر چند ساعت بعد یه بارم ساعت ۱ونیم میرم ومی میخوره بعد ۸ شب شب یه بارم کمی میخوره

بهتر بهش غذا بده دیگه کم کم ب غذا علاقه پیدا کنه