۸ پاسخ

من ک ترشیجات میخورم بچم بیشتر تکون میخوره

سلام نه مشکلی نیست یخورده طول میکشه تا تکون بخوره ولی بعضی اوقات همون موقع تکون میخوره

نه منم الان خوردم ولی نی نی لالاکرده

نه اصلااینطوری نیس وقتی بچه خوابه عکس اعملی نشون نمیده

نه شاید خوابِ من اینجوری شدم بعد دکتر چند ضربه زد به دلم بیدار شد گفت خواب بوده☺️ولی اگه طولانی شد به دکتر خبر بده

اونجوری که پزشکا میگن ، بعد از ۱۰ دقیقه خوردن یه چیز شیرین یا یه وعده غذایی ، به گهلوی چپ دراز بکشید و تکون خوردنای بچه رو بشمرید
باید در نیمساعت ۳ تکون یا در یک ساعت ۵ تکون یا اگر یکساعت شد و ۵ تا تکون نخورد دیگه در ۲ ساعت ۱۰ تا تکون بخوره
شدتش هم مهم نیس همین که کوچکترین حرکت یا تکونی حس کنین باید بشمرین
اگر تعداد تکون ها اینجوری پیش نرفتن باید حتما برید بیمارستان ، به این که شاید بچه خواب باشه اعتنایی نکنید این یه رفرنس پزشکیه و همه ی جنیم ها ازش تبعیت میکنن

نه عزیزم،مشکلی نیست شاید خواب باشه

سلام عزیزم شاید اون موقع ک شما بستنی خوردی خواب باشه . جای نگرانی نیست ک