۵ پاسخ

دو برابر وزنش .ولی بهداشت میگه قبل واکسن ندید هر وقت تبش شروع شد بهش بدید

ن عزیزم قبلش استا نده بعد زدن واکسن شروع کن تا سه روز هر چهار ساعت دو برابر وزنش بده روز اول کمپرس سرد روز دوم کمپرس گرم اصلا هم نگران نباش

عزیرم واکسن دوماهگی یکم سختر از اون یکیاس تو نیم ساعت قبلش بده اگه دخترم تو خونه خیلی بیقراری کرد نگران نباش رفتنی بهداشتم بهش دو سه قاشق چایخوری اب قند بده اونم خوبه

دو برابر وزنش.مثلا دخترت پنج کیلوهه.ده قطره بده.هر شیش ساعتی یکبار اونم بعد واکسن بهش بده

بله بدید خیلی خوبه من اینجا دیدم بعضیا میگن نه قبلش استا ندید.. دوماهگی مهرسا استا خونه نداشتم قبلش ندادم بهش بهداشت گف چرا ندادی باید میدادی تا رسیدیم خونه تا بهش قطره بدمو اثر  کنه بچم از گریه شدید میلرزید خیلی اذییت شد برا چهار ماهگیش دو بار زنگ زدم پرسیدم بدم استا گفتش اره نیم ساعت قبل از اومدنتون بهش بدید منم دادم خیلللی خوی بود خداروشکر اصلا درد نکشید