سلام دوستان
برای رفلاکس نوزاد چه دارویی میدن؟

۸ پاسخ

قطره پدی لاکت میدن

عزیزم باید ببری دکتر ک دارو بده

اکثرأ دکترا امپرازول ۲۰ میدن که صبح داخل کپسول رو باز میکنی ۲۰ تا از دونه های کپسول رو له میکنی یه مقدار سفت با شیر خودت یا شیرخشک اگه میخوره به می‌کنی قبل از شروع کردن به شیر خوردن بهش میدی که اصولا میگن ناشتا باید باش

بمن دکترش پدی لاکت داده که بدم بهش

من به دخترم پدی لاکت با گریپ میکسچر میدم

کپسول نکسیوم حتما هم خارجیش باشه. اگه گیر نیومد کپسول اِس آمپرازول باید داده بشه.

دکترش باید بده حتما ولی امپرازول میدن

پدي لاكت فك ميكنم ميدن