۱۰ پاسخ

هیچ کاری نکن،فقط خشک نگهش دار که زودتربیفته.درضمن مادرم اصلا آب سردنخوره،آب جوشیده ولرم.مال دخترمن ۴روزگی افتاد

کاریش نداشته باش خودش میفته برای دختر من چهار روزه افتاد

هیچی نباید به ناف بزنید خودش میفته واسه پسر من بیست روزگی افتاد دکتر هم ۲ جا بردمش گفتن مشکل نداره بیخودی چیزی نمالید به نافش عفونت کنه پنج روز بستریش میکنن بیمارستان ما تو اقوام داشتیم

مرتب با پماد چشمی از این پماد زردا چربش کن به هیچ وج قنداق نکن بزار هوا بخوره زود بیفته زود ب زود ببرش حموم

سلام من روغن کرمانشاهی بهش زدم تاقبل ۷ افتاد.

سلام زود ب زود بهش روغن زیتون یا روغن محلی بزنین خیلی خوبه

مرتب چربش کن زود میوفته

میگن اگه دختره شیرمادرشوبزنن زودمیوفته

واسه دختر من نه روز بود که هنو نیوفتاده رود با وازلین چرب کردیم بعد اظهر افتاد

سلام . حمام بردن نوزادخیلی کمک میکنه که طود شل و بشه و بیفته