۱۰ پاسخ

وای شماها چرارعایت نمیکنیدازکرمان تاشمال چندباربایدایستاددستشویی وپمپ بنزنین و...ازکرونانمیترسید اگه مثل من بیچاره مجبوربودیدهی تنهایی بکشیدک شوهرهمش بیمارستانه ب خاطرملت بعدهی بریدمسافرت اونم بابچه ...دایی وزن داییم وشوهرم بیست کیلوکم کردن بااون لباسا خالم کل صورتش ازماسک ان نودوپنج زخمه بعدشماها ...کاش حوصله داشتم اون چیزایی ک برام ازبیمارستان تعریف میکنن میگفتم تابدونید ...توروخدامسافرت نرید

از من میشنوی نرو خیلی سخته من ی هفته پیش رفتم سه روزه با بچه دوماهه هم بچم سرماخورد اسیر شدم هم اصلا بهم خوش نگذشت دخترم هی غر میزد سریع برگشتم پشیمون شدم از رفتنم

من بچه م ۲۰ روزش بود رفتم😂😂😅😅تا الان که چهارماهشه ۳ بار بردمش
فردام بازداریم میریم سخت نگیر

والا من ک انقدر بچم گریه میکنه میترسم تو ماشین بشینم تو شهر ی دور بزنم حتی... بنظرم نرو بچت سرماخورده بشه خدایی نکرده سفر بهت بد میشه

برو عزیزم.فقط مراقب باش.دارو و همه چیز ببر
منم با بچم که کوچیک بود سفر رفتم

سه ماه به بالا مسافرت میرفتی بهتر بود..
ولی حالا هم ک میخوای بری مراقب باش..هوا پاییزیه سرما نخورین

برو اما هواست به بچه باشه مواظبش که هوا روبه سردیه یوقت پیشت سرما نخوره

عزیزم بچه ها خیلی حساسن یکم زوده برای مسافرت اگه ک میخوای بری حتما قنداقش کن

خب نری تو خونه دق میکنی برو لذت زندگی رو ببر
دخترعمو منم بچه یک ماه از کرمان رفت تبریز چیزی نشد

فک نمیکنی زوده هنوز براش. بعدشم الان هواها رو به سردیه . یوقت سرما نخوره