۴ پاسخ

اره منم سه روز تکوناش درحد نبض بود رفتم صدا قلبشو گوش دادم گفت مشکلی نیست حالا یا به خاطر استرس بوده یا غذای بدی خوردی الانم یه شربت خیلی شیرین درست کن بخور به پهلو چپت بخاب

همین که چنتا نبض بزنه کافیه نگرانی برو صدای قلبشو بشنوی

عزیزم چیز شیرین مثل بستنی شکلات ابمیوه شیرینی بخورید نیم ساعت به مهلوی چپ دراز بکشین باز دیدین این حالتو دارین برین یک چک بشه نی نی تون❤

عزیزم ی چیز شیرین بخور به پهلوی چپ دراز بکش و یکم منتظر بمون تعداد تکوناشو بشمر اگه در یک ساعت کمتر از ۴تا بود به دکترت مراجعه کن