۳ پاسخ

آخه لعاب برنج هم شد غذا؟؟ ناراحت نشین ولی یکم تحقیق کنید از سایت های معتبر. الان دیگه اکثر کشورها برنامه غدایی که میدن از چهارماهگی با همه چیزه. به جز ۵_6 مورد ممنوعه. ایران میزارن از ۶ ماهگی چون اکثر مامانا از شیر دادن فرارین. همیشه اولویت با شیره و بعدش کمکی. دکتر ما فوق تخصص نوزاده گفت از ۴ ماهگی شروع کردم. اللته خودمم از هزار تا سایت معتبر تحقیق کرده بودم. همه چیز به مقدار کم میدم، و بعد از معرفی غدای جدید،دو روز چیز جدیدی نمیدم که ببینم حساسیت میده یا نه. الان که شیش و نیم ماهش شده خیلی چیزا میخوره،مثل عصاره قلم،عصاره مرغ،گوشت قرمز و مرغ. کدوحلوایی،سیب موز،گلابی،هویج،نخود فرنگی،سیب زمینی،کلم،کلم بروکلی،سنجد،حریره بادوم،برنج،جو،عدس،لوبیا،خرماو کلی چیزای دیگه. فقط نمک و ۵_6تا عدا ممنوعن که از اینترنت میتونین پیدا کنین. سویق هم فقط و فقط پیج sorena_food تو اینستاگرام. حتی تو خونه هم درست کنی مثل محصولات این پیج باکیفیت نمیشه.عکساشو میفرستم.
فقط عصاره قلم یادتون نره که یکی از بهترین لطف هایی که میتونید به بچتون بکنید همینه⚘

سویق بهش بده منم میخام شروع کنم سویق با چهار شیره.انگور.انجیر.خرما.توت.با سویق کودک من اینجا میشناسم کسیو از اون میخام بگیرم

عزیزم ماشالله بهش،وزنش خوبه که،سویق رو از عطاری میشه تهیه کرد ولی باید بشناسی که جنس خوب بهت بدن،یکی از خانما هم گفت پیج سویق حکیم بانو