۳ پاسخ

به این پروسه، دوره ۴ ماهه تغییر الگوی خواب کودک می‌گویند. این دوره زمانی اتفاق می‌افتد که چرخه خواب نوزاد شما به پایان می‌رسد. تغییر الگوی خواب و کاهش زمان خواب به صورت کلی بدین معناست که الگوهای طبیعی خواب تغییر می‌کند و نوزاد شما بیشتر بیدار خواهد بود و کمتر خواب طولانی خواهد داشت. یک نوزاد عموما در ماه‌های چهارم، نهم و هجدهم درگیر دوره ۴ ماهه تغییر الگوی خواب یا پسرفت خواب خواهد شد.

سلام عزیزم نگران نباش بچه ها بین ۴ تا ۵ ماهگی دچار رگرسیون خواب میشن و طبیعی هم هست باید براشون برنامه خواب تنظیم کنیم که روی همون روند بخوابن

سیر نمیشه حتما شیر کمکی بده