۳ پاسخ

باید تحمل کنی تا حدود۴ماهگی.البته ان شاا.. زودترم خوب میشه.صدای سشوار رو دانلود کن براش بذار.خودت جوشانده ی زیره و رازیانه و شوید بخور.میتونی توی پتو دونفری تابش بدین تا آروم بشه.من قطره ی اهورا نی نی رو هم امتحان کردم برا دخترم عالی بود واقعا بهتراز پدیلاکت و بایولاکت و کولیکیز و... بود

شربت گرامیکجر بگیر عالیه نعناع هم داره

سلام عزیزم دقیقا مثل پسر من دیروز بردم دکتر گریپ میکسچر.پدی لاکت و قرص پنتوپرازول داد از دیروز بهتره و من شکم و کمرش رو با روغن زیتون چرب میکنم دستمال گرم میزارم روش