۱۷ پاسخ

آمپول روگام  یک محلول استریل شده و ساخته شده از خون انسان است که ممکن است بعضی از مادران در دوران بارداری خود به آن نیاز پیدا کنند. اما چرا؟ اکثر افراد در خون خود ماده‌ای به نام Rh دارند که باعث می‌شود گروه خونی آنها مثبت شود و عده‌ای این ماده را ندارند که باعث می‌شود گروه خونی آنها منفی شود. در مادرانی که این ماده را ندارند و کودکشان مثبت است، ممکن است تبادل خون از طریق جفت مشکلاتی برای مادر پدید آورد. یعنی در بدن او آنتی بادی‌هایی برعلیه Rh ساخته می‌شود که منجر به کم خونی، نارسایی کلیه و شوک می‌شود. آمپول روگام برای جلوگیری از این موضوع ساخته شده است که در دوران بارداری به مادران تزریق شده و مانع از لخته شدن خون آنها می‌شود.

با نصب اپلیکیشن گهواره آگاهی خود را در استفاده از انواع داروها در دوران بارداری (با استفاده از نظر متخصصین) بالا برده و با دیگر مادران تبادل نظر کنید. همچنین از دیگر ابزارهای پایش بارداری و کلی ویدئوهای آموزشی بهره‌مند شوید.

قیمت آمپول روگام

با این حال همه‌ی افراد نمی‌توانند از این آمپول استفاده کنند مانند افرادی که دچار کمبود گلوبولین ایمنی A (IgA) همراه با آنتی بادی IgA یا کم خونی همولیتیک (کمبود گلبول های قرمز) هستند. از این رو این آمپول حتماً باید بعد از بررسی شرایط شما و توسط پزشک تجویز شود. اگر سابقه‌ی کم خونی، سکته‌ی قلبی، بیماری‌های قلبی و عروقی، هموفیلی و هرگونه اختلال خونریزی، چربی بالا، بیماری کلیوی، دیابت و ... داشتید باید حتماً به پزشک خود اطلاع دهید.

تززیق این آمپول در دوران بارداری برای جنین بی‌خطر است. این آمپول هم به صورت وریدی و هم عضله‌ای تجویز شده و حتماً باید زیر نظر پزشک تزریق شود. تزریق این آمپول معمولاً در نیمه‌ی آخر بارداری یا بعد از تولد کودک انجام می‌شود. اگر بعد از دریافت آمپول هر یک از علائم زیر را مشاهده کردید، فوراً با پزشک خود تماس بگیرید:  تب و لرز ، کمردرد ، ضعف غیرمعمولی ، ادرار قرمز یا صورتی ، رنگ پریدگی پوست ، احساس تنگی نفس ، ادرار کم یا قطع کامل آن، افزایش وزن سریع ، بی حسی یا ضعف ناگهانی ، اختلال در تکلم ، مشکلات بینایی یا تعادل ، سرفه کردن همراه با خون و ...

قیمت آمپول روگام بسته به شرایط شما متفاوت است. اگر این دارو را با دفترچه بگیرید، بیمه شامل آن می‌شود اما به صورت آزاد قیمت آن می‌تواند چندین برابر باشد. قیمت این دارو به صورت آزاد از 250 تا 300 هزار تومان است که بسته به بیمه‌ی شما می‌تواند از 25 تا 80 هزار تومان متغیر باشد. نکته‌ی مهم این است که به هیچ عنوان این دارو را بدون اجازه‌ی دکتر خریداری نکنید و حتماً در درمانگاه یا بیمارستان تزریق کنید. قبل از این که این آمپول برای شما تجویز شود باید ابتدا آزمایشاتی انجام شود و گروه خونی جنین مشخص شود. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به مقاله‌ی گروه خونی جنین کی مشخص می‌شود مراجعه کنید. اگر به هر دلیلی از تزریق این آمپول خودداری کنید، عوارضی مانند همولیتیک بارداری، ناسازگاری rh و زردی در انتظار شماست که برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد آن می‌توانید به مقاله عوارض ناسازگاری گروه خونی مادر و نوزاد مراجعه کنید.

آزاد ۲۴۰،۲۵۰ تومنِ
باید بری بهداشت نامه بهت بدن

سلام ب کجای بدن میزنن؟؟؟؟

من روگام گرفتم ۱میلیون و چهارصد آزاد

خانوما برا من آمپول روگام رو ۱میلیون و ۴۰۰ گفتن 😕😕
الان این روگان واجبه بزنی
نزنی چی میشه

سلام ازمن نوهصدو پنجاه خواستن ولی هنوز نگرفتم بهم گفتن باید بری هلال احمر

سلام خوبین. قیمت آمپول روگام چنده با نسخه پزشک و بدون نسخه پزشک چنده

خانما کسی می‌دونه از کجا میتونم تهیه کنم این آمپول رو؟

سلام خانما کسی میدونه قیمت آمپول روگام الان چنده؟ تزریقش چجوریاس درد داره

من ۱ تیر ماه ۱۴۰۱ تزریق کردم ۱۰۰ هزار با دفترچه تامین اجتماعی خریدم

سلام میشه بادفترچه یکی دیگه بخری چون من دفترچه ندارم تاممین اجتماعی

سلام منم زدم
ازاد۲۴۰
با دفترچه ۶۸تومنه

من با نسخه پزشک و بیمه تامین اجتماعی ۸۰ تومن دادم.تقریبا یک ماه پیش

عزیزم حتمن ببرپیشه متخصص برات بنویسه چون خیلی ارزون میشه من۶۵شدبانسخه پزشک متخصص

اگه نمیخای پول ویزیت دکتربدی بده به منشیش بگوببره داخل برات بنویسه مهربیمارستانم حتمن بزنه روش

عزیزبه دکترت بگوبنویسه تودفترچه بیمه ات.بعدمهربیمارستانشم بزنه روش بعدببرداروخونه دوتامدرکم ازخودت وشوهرت ببرمثلن گواهی نامه که گروه خونی روش نوشته باشه ...بعدارزونتردرمیادهفتادیاهشتاد

من از داروخانه هلال احمر گرفتم. آزاد 210 بود، با دفترچه بیمه نیروهای مسلح شد 23 هزار تومن