۵ پاسخ

من فرداش رفتم حموم بخیمم با آب و صابون شستم . هر روز میرفتم و بعدشم خوب خشک میکردم و شکم بند میبستم

سلام گلم
من خودمو با سروم شستشو میشستم بعدش خشک میکردم بعدش با سشوار خشک میکردم بعدش آدامس کوهی رو روی زغال میزاشتم و زیر دامنم میزاشتم
اصلا عفونت نکردم و زودم بخیم خوب شد

عزیزم‌معمولا چسب ضد آب روشه تا ۵ روز که بعدش برمیداری و هر روز با هب و شامپو بچه میشوری و با باد سرد سشوار خنک میکنی
واقعا مراقبتش سخت نیست فقط مرطوب نباید باشه

به من که گفت فردا برو حموم پانسمانتم باز کن اومدی بیرون با دستمال یکم خشکش کن هیچیم روش نزن تو روزم دراز بکش روشو یکم باز کن هوا بخوره فقط باید کار سنگین نکنی و زیادم راه بری

دکتر من گفت تا ۷۲ ساعت بعدش هر روزه حموم و با شامپو بچه شستم اما از بیمارستان که اومدم به سختی حموم کردم جوری که اب به بخیم نخوره و پانسمان هم بود