۶ پاسخ

عزیزم شاید بچت سیر نمیشه چون وقتی پسرم سیر نشه اینطوری میکرد

عزیزم منم دقیقا همین مشکلو داشتم. هفته قبل از اینستا ی گهواره ننویی براش خریدم راحت شدم ب خدا. جونم در اومده بود دیگه.

من این مشکلو تا چند ماه داشتم خودش درست شد اگه گهواره دارین بزارین

بخاطره کولیکشه. وقتی رو پای شماست و حرکتش میدید کولیکشو کمتر حس میکننه, باید بهش قطره بدید

فکرکنم طبیعی باشه چون همه بچه ها اینجوری هستن خوابشون کم و سبک هست شاید دخترت رو پا عادت کرده یا رو چیزی که تکون میخوره عادت داره بخوابه تا خوابش سنگین بشه وقتی میخوابه بذارش تو گهوارش

سلام ماهم همین مشکل رو داریم نباید عادت کنن به خوابیدن روی پا