۴ پاسخ

وقتی خوابه بهش شیرخشک بده نزار به شیشه عادت کنه هر چی بیشتر سینه ی خودتو بخوره بیشتر شیر میاد

دختر من اگه خیلی گرسنه باشه سخت سینه خودمو میگیره و گریه می‌کنه ، بخاطر همین اول ۶۰یا ۹۰ سی سی شیرخشک میدم بعدش سینه خودمو راحت میگیره ...
ولی زمانهایی که خیلی گرسنه نیست زودتر سینمو قبول می‌کنه ...پس سعی کنید خیلی بچه گرسنه نباشه در اینصورت سینه رو پس میزنه

من فقط شبا قبل خواب میدم که سنگین بشه اونم در حد ۹۰ سی سی زیاد بدی معلومه سینه رو پس میزنه

اگر با شیشه شیر خشک رو ندید به اون عادت نمیکنه حتما باید با قطره چکان یا قاشق بهش بدین که سینه رو ول نکنه و به شیشه عادت نکنه