۷ پاسخ

سلام
ماله دندونشه

مال دندونشه نگران نباش

اگر لثه متورم شده ،يا ضخيم شده ، يا توده قرمز يا سفيد داره احتمالا براي دندون هست ، واگر نه به مواد توي غذايي كه ميديد حساسيت داده

سلام عزیزم برای دندون دراوردن طبیعیه که بچه اسهال بشه دختر منم همینجوریه. بهش پودر کیدی لاکت میدم بهتر شده الان و اینکه وسیله هایی رو که بهش میدم بازی کنه همیشه قبلش میشورم که میکنه دهنش بکشه روی لثه هاش تمیز باشن. برای اینکه شکمش سفت بشه بهش سیب وموز بده خیلی تاثیر داره

مدفوع ربطی به دندون درآوردن نداره عزیز
بیشتر دقت کن ببین تو غذاهاش چی ریختیکه دخترت حساسیت داشته و روده هاش پرکار شدن

طبیعی نگران نباش

عزیزم مال دندونشه