۸ پاسخ

وای دقیقا پدرشوهرمنم این حرفارو میزنه😒اینقد بدم میاد تو دلم میگم خیال باطل بزرگ شه نمیزارم جایی با شماها بیاد😐

منم اینجوریم دوست ندارم بچم بره پیش کسی حتی برای یک ساعت چون واقعا تو تربیتش تاثیر میزاره .مادرشوهر من بچم داشت شیر میخورد از بغلم جداش میکرد منم با جدیت کامل گفتم فکر نکید کارتون درسته خیلیم کار اشتباهی میکنید و بچه رو ازش گرفتم گفتم دیگه نبینم این کارو بکنید گفت نومه دوسش دارم گفتم اگه دوسش دارین باید بزارین شیر بخوره خواب بره بعد .دیگه موقعه شیر نمیگره ازم ولی وقتی خوابه میخواد بیدارش کنه 😬

اشکالی نداره شماهم بشین استراحت کن ولی اگر بخان توتربیتش دخالت کنن اجازه نده برخوردکن باهاشون مادرشوهرمن هدفش اینه توتربیت بچم دخالت کنه من دعواش کردم اصلا خوشم نمیاد،

والا من ازخدامه ببرن بچمو چنددقیقه باخیال راحت استراحت کنم😑

من بودم خیلیم ازشون تشکر میکردم که چند ساعتی حداقل میتونی استراحت کنی به خودت و شوهرت برسی در غیاب بچه

خب عزیزم نوه اشه دوسش داره
بچه ی پسرشه،براش ذوق میکنه،از خونشه
نمیخواد که ازت بگیردش کلا
اونم مثل پدر و مادر خودت چطور نوه شونو دوست دارن نوه اشو دوست داره
دوست داشتی بهش بی محلی کنن و باهاش سرد باشن؟

میفهمم چی میگی منم نمیدونم چرا نمیتونم بزارم بچم ازم دور باشه فقط پیش مامانم راحتم حس میکنم ازم میگیرنش
با شوهرت صحبت کن حستو بهش بگو تا با پدرش صحبت کنه

خداروشکر کن پدر شوهرت میگه بچه رو بده با من باشه یک و ماه خورده ای هست مادرشوهرم خبری از نوه اش نگرفته من که جای خود 😭😭