۵ پاسخ

اصلا رنگ نکن دکنر من میگه هفته آخر که میخوای زایمان کنی بزاری ایراد نداره

من چندروز مونده به زایمانم میخوام رنگ کنم دکترم گفت موردی نداره، بعدزایمانم بخاطر خونریزی وشیردادن فکرنکنم خوب رنگ بگیرن

برامنم سفیدشدن ولی بعد زایمان۲ 3ماه بعدش رنگ میکنم

من ماه هشتم از دکترم پرسیدم گفت میتونی رنگ کنی ولی تو فضایی که هوا رفت و امد داشته باشه که بوش زیاد اذیت نکنه البته من میخواستم لایت کنم که منصرف شدم اما فک کنم ماه اخر بشه از ریشه رنگ کرد باز از دکترتون بپرسید

سلام مامانی...بعد زایمان انشالله😌