۴ پاسخ

اگر میخوای رفلاکسش خوب بشه . هر روز یه لیوان جوشونده رازیانه و عسل و خرما زیاد بخور... رفلاکس دلیلش سردی شیر مادره .. اینا رو بخور شیرت گرم شه .. سردیحات کمتر بخور

باکتری مفید هست. برای کارکرد بهتر روده هاست. به سیستم ایمنی بچه ها هم کمک میکنه.
منم دارم به دخترم بی بی کر میدم و رفللکس هم داره، فکر نمیکنم باعث تشدید رفلاکس بشه!🤔

پدی باکت بهتره

منم بی بی کرمیدم برایبوست ونفخ ورفلاکس مفیده به مرورزمان خوب میکنه فکرنکنم باعث تشدید رفلاکس بشه