خانوما بنظرتون پوشک مای بی بی خوبه یا مرسی یا ببم

۸ پاسخ

باید ببینین چی به بدن فرزندتون سازگاره من برای دخترم مای بیبی و مولفیکس و مرسی امتحان کردم مرسی که نشت داشت همیشه و لباساش خیس میشد ولی مای بیبی و مولفیکس خوب بودن

سلام ماي بيبي بهتره...

ماى بى بى خيلي خوبه

من اولا مای بیبی استفاده میکردم خیلی خوب بود بعدا ببم گرفتم که ارزون تر بود ، الان بی بی کینگ میگیرم اینم خوبه خداروشکر قیمتش هم خوبه

من همیشه مای بی بی مگیرم واقعا عالیه ولی اخیرا خیلی گرون شده😔😔

عزیزم مای بی بی عالیه من از اول مای بی بی استفاده میکردم برای پسرم جدیدا مرسی خریدیم براش خوبه راضیم

هر ۳ خوبن مای بی بی بهتر

مای بی بی تقلبی داره... اگه اصلش رو پیدا کنین خوبه... من قبلأ مای بی بی استفاده کردم وای بعد مولفیکس یه سری جدید زد که کشیانیش بیشتره ازون راضی تر هستم...
کامفی بی بی هم خوبه ولی یه مقدار از بقیه گرونتره