۴ پاسخ

اره خیلی خوبه مخصوصا اگر به کسی بخوای بدی.من که خریدم راضیم تا 6 ماه که جون بگیره میتونم بزارم توش

من قنداق سوئیسی گرفتم ولی الان که باهاش تمرین میکنم😜حس میکنم باهاش سخت باشه شیر دادن
یه زیری مثل بالش ولی نازک تر خالم درست کرده انگار اون راحت تر باشه
قنداق سوئیسی هم گفتم میزارم کسی خواست بغلش کنه با اون بغلش کنه

برا منکه بلدم بچه بغل کنم و کاراش رو انجام بدم سخته بخوام با قنداق سوئیسی کار کنم خصوصا اینکه من معتقدم باید بچه رو تا چهلم قنداق پیچش کرد🤭 ولی وقتی همش میخوان از این بغل به اون بغلش کنن بنظرم وسیله خیلی خوبیه

سلام، منم سینه هام کوچیکه همش فکر میکنم نمیتونم بعدا خوب شیر بدم به بچه😐