۳ پاسخ

خاونومی هنوزخیلی زوده چهارماهش نشده..دخترمن الان چهارماه وده روزشه هنوزغلت نمیزنه فقط درحدچندثانیه جغجغشو نگه میداره.تا پنج شش ماهگی هنوزجا داره.

سه ماه الان زوده برا چهار ما غلت میخور بعد نمیتونه هم دستش در بیاره

من ب دخترم بگم بگیر کم و بیش میگیره ولی غلت نمیزنه ک دمر کنه خودشو.
خودت باهاش بازی کن منم اوایل میدادم دستش مگفتم بگیر بعد خودم مشتشو باز میکردم میدادم دستش.کم کم بهتر شد الان اونقد نه ولی کم و بیش میگیره فقط غلت نمیزنه.