۶ پاسخ

من 20هفتگی رفتم بهم گفت لبنیات میخوری گفتم آره کلسیم ننوشت این دفه دندونم خراب شده بود و استخونام ضعف می‌رفت گفت اندازه کافی از لبنیات استفاده نمیکنی بهت کلسیم میدم

دکترم از ۱۹ هفتگی نوشت هم کلسیم هم آهن، حتما بخور اگرم گفت لبنیات و شیر و اینا میخوری بگو نه حتما قرص بخور از نظرم

دکتر من از ۱۳ هفته گی که رفتم جواب ان تی رو بدم برام نوشت ولی من خودم د۳ میخوردم از ۱۷ هفتگی شروع کردم

بله گلم میدن من ویتامین دی و اهن و کلسیم بهم داد دکتر که هفته ۳۱ کلسیم و قرص آهنم رو حذف کرد

به من از ۱۶ هفته دادن.کلسیم.مولتی ویتامین

ب منم عزیز کلسیم نداده احتمال داره ماهای اخر بدن