۶ پاسخ

عزیزم خیلی مواظب باش ..تهدید ب سقطی ..منم همینطور بودم بعدش تو هفته ۱۴ افتادم ب خونریزی.حتما استراحت کن فقط فردا برودکتر بهت شیاف بده

بری دکتر بهتره احتمالا استراحت بده و شیاف

برا من نشونه این بود ک جفتم پایین بود.برو پیش دکتر.بعدم استراحت نزدیکی نداشته باس پله هم بالا پایین نکن .دکتر حتما سونو مینویسه تا دلیلشو بفهمی

عزیزم یا نشانه بارداری خارج از رحمه یا هشدار سقط هستش .من همینطور بودم دکتر اینو بهم گفت .رفتم شونو گفت خارج رحم نیست پس باید شیاف مرتب میزدم و استراحت میبودم دکتر میگفت اگه رعایت نکنی سقط میشه

به دکترتون بگید واستون شیاف می‌نويسن مصرف کنی اوکی میشه

بخاطر هورمونای بارداریه بعد زایمان کم کم ازبین میره