۱۰ پاسخ

نوش جونش😍من دخترم انگشتی شروع کردم بهش میدم جدی تر. ولی سمت دهنش نمیبره بیشتر بازی میکنه و له میکنه تو دستاش.چیکار کنم یاد بگیره ببره دهنش .از دخالت منم خوشش نمیاد.

نوش جونش باشه عزیزمم❤️❤️❤️

ای جان🥰🥰نوش جونتون

عزیزم از کی متوجه شد خودش برداره بخوره؟

سلام اگه غذا تو شیشه بپزم شما میدونی چجوریه اگه میدونی توضیح بده ممنون میشم

نوش جونش گلم

خدایی نکرده گیر نمیکنه تو گلوش

ماشاالله چ حوصله ای

لطف کردی عزیزم..
اونا چیه گوله کردی؟

عزیزم این ظرفای سیلیکونی بو نمیدن؟

سوال های مرتبط

مامان 🧸𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃 مامان 🧸𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃 ۱۲ ماهگی
‍ #تغذیه_کمکی❤

🍲نحوه شروع غذای کمکی🍡🍭🍨🍜

1⃣. ( هفته اول ماه هفتم)

شروع غذای کمکی با #فِرِنی آرد برنج است که با یک قاشق مرباخوری یک‌بار در روز (ظهر) شروع شده و کم‌کم به مقدار و دفعات آن اضافه می‌شود، به‌طوری‌که روز دوم به دو قاشق مرباخوری (یک قاشق ظهر و یک قاشق عصر)، روز سوم به سه قاشق مرباخوری، روز چهارم، چهار قاشق (صبح، ظهر، عصر و شب، هر بار یک قاشق)، روز پنجم 8 قاشق مرباخوری (صبح، ظهر، عصر و شب، هر بار دو قاشق) و روز ششم و هفتم حداکثر به 12 قاشق مرباخوری می‌رسد.

📝نکته: غذای کمکی حتماً بعد از شیر مادر داده شود.

2⃣. ( هفته دوم ماه هفتم)
در این هفته می‌توان #حریره بادام را به تغدیه کودک اضافه کرد. شروع آن مانند #فرنی از یک تا دو قاشق مرباخوری در روز تا روز ششم و هفتم، حداکثر به 12 قاشق برسد. فراموش نشود که در این هفته به‌جای فرنی، حریره بادام جایگزین می‌شود.

3⃣. (هفته سوم ماه هفتم)
در این هفته، پوره #سبزی‌ها مانند #سیب‌زمینی و #هویج داده می‌شود.

4⃣. ( هفته چهارم ماه هفتم)
می‌توان سوپ #گوشت را به برنامه کودک وارد کرد. سوپ گوشت در سه تا چهار نوبت در روز بعد از اینکه کودک شیر مادر خورد، به او داده می‌شود. تا پایان ماه هفتم غذاهای کمکی، یکی یکی داده می‌شود و از ماه هشتم می‌توانیم ترکیبی از غذاهای کمکی را در برنامه غذایی کودک وارد کرد
مامان محمدمهدی مامان محمدمهدی ۹ ماهگی
به وقت آب انار
هنگامی‌که کودک به ۶ ماهگی می‌رسد، می‌توانید به او غذای جامد بدهید. زمانی‌که مشغول تهیه فهرست مواد غذایی برای کودک هستید، انار را اضافه کنید. انار میوه‌ای فوق‌العاده از مناطق نیمه‌گرمسیری است که منشا آن ایران بوده و شهرت آن به دلیل خاصیت آنتی‌اکسیدانی این میوه است. انار سرشار از فواید سلامتی و میوه‌ای جادویی برای کودکان است. این مقاله را بخوانید تا مه نکات مهم درمورد دادن انار به نوزاد، دادن انار به کودک زیر یک سال را یاد بگیرید و بدانید که آیا دادن اب انار به نوزاد برای رفع زردی نوزادی مفید است یا نه؟
چند ماهگی دادن انار به نوزاد مجاز است؟
پس از ۶ ماهگی می‌توانید به کودکان آب میوه‌های هسته‌دار را و ‌آب‌میوه‌های پالپ‌دار بدون هسته به کودک بدهید. انار با ویتامین‌های A و E، پتاسیم، ‌آهن، ‌فیبر، فولیک اسید و مواد معدنی، به عنوان یک ماده غذایی ارزشمند شناخته می‌شود که می‌توانید در رژیم غذایی کودک بگنجانید. اطمینان حاصل کنید که این میوه را به تدریج به رژیم غذایی کودک اضافه کنید تا تعادل تغذیه‌ای کودک حفظ شود. بهترین زمان برای شروع افزودن آبمیوه به غذای کودک پایان هفت ماهگی است.

ارزش غذایی انار
انار میوه‌ای هسته‌دار با پوستی قرمز رنگ، نرم و ابریشمی است. صدها دانه قرمز خوراکی داخل آن وجود دارد که سرشار از ویتامین‌های C، A،E است. این میوه سرشار از آنتی‌اکسیدان است که از حمله رادیکال‌های آزاد جلوگیری می‌کند. این میوه شامل مقادیر کافی از پتاسیم، فیبر،
مامان جانا🐣💕 مامان جانا🐣💕 ۹ ماهگی
‍ ‍ #برنامه_غذایی_نه_ده_ماهگی_کودک

جدول زمان بندی تغذیه در نه و ده ماهگی
تعداد دفعات شیر و غذای کمکی در ابتدای نه ماهگی تا آخر ده ماهگی
زمان تغذیه
سحر یا سپیده دم شیر مادر
صبح شیر مادر + زرده تخم مرغ آب پز (یک قاشق چایخوری، سه روز در هفته) / شیر مادر + حریره یا فرنی (4 تا 5 قاشق مربا خوری بسته به اشتهای کودک، چهار روز در هفته)
10 تا 11 صبح پوره میوه یا تکه هایی از میوه نرم شده یا آب میوه به مقدار 30 میلی لیتر (نصف استکان)
ظهر سوپ (10تا 15 قاشق مربا خوری) + نصف خرما در صورت تمایل کودک
بعد از ظهر شیر مادر + پوره سبزیجات (5 تا 10 قاشق مربا خوری) + آب جوشیده سرد شده
غروب شیر مادر + ماست شیرین (5 تا 10 قاشق)
شب شیر مادر
آخر شب تا سحر شیر مادر (در صورت بیدار شدن کودک)
توصیه هایی در مورد تغذیه در نه و ده ماهگی
زرده تخم مرغ پخته و نرم شده را می توانید با حریره یا فرنی یا مقداری شیر مادر مخلوط نمایید و به کودک بدهید.

می توانید حبوبات و مغز هایی را که دارای پروتئین، کلسیم، روی، آهن و چربی های مفید است به صورت پوره در آورده و به غذای کودک اضافه نمایید. حبوباتی مانند عدس و ماش هضم آسان تری دارند.
سن نه ماهگی غذای انگشتی برای کودک بسیار جذاب است حتما غذا را جلو کودک بگذارید تا خودش به دهان ببره