۱ پاسخ

بارداری

مصرف داروهای جلوگیری از بارداری

ابتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک یا PCOS

استرس و اضطراب زیاد

ابتلا به بیماری‌های عفونی و ویروسی همچون آنفولانزا، سینوزیت و ورم لوزه

کم‌کاری تیروئید و پرکاری تیروئید

تغییرات هورمونی دوره بارداری و شیردهی

سوال های مرتبط

❤پناه❤ ❤پناه❤ قصد بارداری
علائم تخمدان پلی کیستیک

نشانه‌ها و علائم تخمدان پلی کیستیک اغلب در محدوده زمانی اولین قاعدگی در طی بلوغ رخ می‌دهد. گاهی اوقات سندروم تخمدان پلی کیستیک بعدتر، برای مثال در پاسخ به افزایش وزن قابل توجه، اتفاق می‌افتد. نشانه‌ها و علائم تخمدان پلی کیستیک متفاوت هستند و تشخیص تخمدان پلی کیستیک زمانی اتفاق می‌افتد که حداقل دو مورد از این نشانه‌ها را تجربه کنید:

قاعدگی‌های نامنظم: شایع‌ترین علامت تخمدان پلی کیستیک، چرخه‌های قاعدگی با تعداد کمتر از حالت طبیعی، نامنظم ویا طولانی‌مدت است. برای مثال ممکن است شما کمتر از ۹ بار در سال قاعده شوید و بیش از ۳۵ روز بین دوره‌های قاعدگی فاصله باشد و میزان خونریزی در قاعدگی بسیار شدید شود‌.

آندروژن بیش از حد: افزایش سطوح هورمون‌های مردانه ممکن است سبب ایجاد علائم ظاهری شود؛ همچون موی بدن و موی صورت بیش از حد و گاهی آکنه شدید و همچنین طاسی با الگوی مردانه.

تخمدان های پلی کیستیک: ممکن است تخمدان‌های شما بزرگ شده و حاوی فولیکول‌هایی باشد که اطراف تخمک‌ها را فرا گرفته‌اند؛ به همین دلیل تخمدان‌ها نمی‌توانند عملکرد خود را به‌صورت منظم انجام دهند.
جُودی (قصد بارداری ندارم) جُودی (قصد بارداری ندارم) قصد بارداری
اطلاعات در مورد تخمدان و ذخيره تخمدان و افزايش ذخيره تخمدان👈🏻منبع گهواره
ذخیره تخمدان هر خانم با قدرت باروری او ارتباط مستقیم دارد. هرچه ذخیره تخمدان بیشتر باشد، قدرت باروری نیز بیشتر است. هر نوزاد دختر با تعداد مشخصی فولیکول در تخمدان‌ها به دنیا می‌آید.ذخیره تخمدان بسیار زیاد است؛ به این معنی که با افزایش سن ذخایر تخمدان کم می‌شود و تا زمان یائسگی که تخمدان‌ها دیگر فولیکولی ندارند، قدرت باروری نیز کاملا از بین می‌رود.
آزمایش ذخیره تخمدان چیست؟توضيح كاملتر گوگل فقط كلی نام برده شده.
* آزمایش AMH
هورمون آنتی مولرین هورمونی است که پس از بلوغ در تخمدان‌ها ترشح می‌شود. با افزایش سن، سطح این هورمون کم می‌شود و پس از یائسگی به صفر می‌رسد.
* آزمایش هورمون استرادیول
استرادیول یکی از هورمون‌های زنانه است که بالا بودن آن می‌تواند نشان‌دهنده کاهش ذخیره تخمدان باشد.
* سونوگرافی واژینال
سونوگرافی واژینال در روزهای اول یا دوم قاعدگی و با هدف شمارش فولیکول‌های موجود در تخمدان‌ها انجام می‌شود. اگر تعداد فولیکول‌های دو تا ده میلی‌متری در ابتدای چرخه قاعدگی کمتر از ده عدد باشد، می‌تواند مطرح‌کننده کاهش ذخیره تخمدان باشد.

* آزمایش سطح هورمون محرک رشد فولیکول (FSH)
سطح هورمون FSH از چرخه‌ای به چرخه دیگر متفاوت است. هورمون FSH هورمونی است که از هیپوفیز ترشح می‌شود و رشد فولیکول‌ها در تخمدان را تحریک می‌کند.
ادامه مطالب👇🏻