۵ پاسخ

ممنون بابت اطلاعات مفیدت

واقعأ عالی گفتین👌خیلی ها رو دیدم ک اینطوری بودن

👌👌👌👌

👏👏👏👏❤

مطالب خانم دکتر یاوری عالیه مخصوصا دوره هاشون…. من بین این همه مشاور از ایشون خیلی خوشم میاد

سوال های مرتبط

مامان ماه پسرم مامان ماه پسرم ۲ سالگی
💕💕


خیلی بددهنم
همش دارم به بچه و همسرم فحش میدم
اینقدر تو خونه از پدرم فحش خوردم که اینجوری شدم.
الان بچه امم داره راه منو میره.


من میدونم که بعد از گفتن کلمات منفی به فرزندت چه حالی میشی🥺 عذاب وجدان، احساس گناه و ناراحتی از اینکه اون هم همه رو یاد میگیره و البته مطمئنم هزاران بار هم تلاش کردی تا دیگه نگی اماااا، درسته که دوران کودکی خودتون هم تأثیر داشته و باعث آسیب شما شده اما الان خود شما الگو هستید و یه جا باید این چرخهٔ معیوب و آسیب زننده رو قطع کنی و فقط و فقط «تو» هستی که میتونی به خودت و پسرت کمک کنی.


حالا این مراحلی که میگم رو با دقت لطفا انجام بدید:.

* اول از همه پر تکرارترین کلمات منفی و بدی که استفاده میکنی رو بنویس.(همه رو🤬).

* دومین مرحله اینه که روی همون کاغذ که کلمات رو نوشتی، موقعیت‌هایی که در اون از این کلمات استفاده میکنی رو هم بنویس (مثلا موقع غذا نخوردن فرزندم، موقع ننوشتن تکالیف و تمام موقعیت‌هایی که عصبانی میشی و از کلمات منفی استفاده می‌کنی)..

*سومین مرحله اینه که برای خودت جملات و کلمات منطقی و مثبت رو جایگزین کلمات منفی بکن(مثلا «شنیدی مامان؟» به جای «مگه کَری؟»، البته ببخشیدا😬).

*در مرحلهٔ چهارم سعی کن هر وقت که یه کلمهٔ منفی به ذهنت میاد و میخوای ازش استفاده کنی، تا ۳۰ ثانیه سکوت کنی (واقعا خیلی این تکنیک جواب میده بخصوص پشت فرموووون🥵).

*در مرحلهٔ پنجم هم انقدر این روند رو تکرار کنید تا بتونید پیروز بشید. شک نکنید که میتونید😍.

مامان‌ها و باباهای عزیز، پیشنهاد شما چیه؟!
تجربه‌ای در این زمینه داشته‌اید آیا؟!
مامان یاسمین مامان یاسمین ۲ سالگی
چگونه فرزندم را تشویق کنم تا وسایلش را به دیگران بدهد؟

احساس مالکیت در کودکان کاملا طبیعی است. اما می توان برای تقویت حس بخشندگی و شریک شدن وسایل با سایر همسالان، کودک را تشویق کرد. به این صورت که:
• کودک را مجبور نکنید. به یاد داشته باشید که کودکان تا قبل از سه تا چهار سالگی فقط به نیازهای خودشان می اندیشند، دنیا را از دید او ببینید و هرگز با دعوا و تحقیر و مقایسه او را مجبور نکنید.
• حتی در سنین بالای 4 سال بعضی از وسایل بچه ها برای آنها حکم گنج را دارند، همانطور که شما حلقه ازدواجتان را به کسی نمی دهید، از او هم چنین انتظاری نداشته باشید.
• قبل از ورود مهمان ها، اسباب بازی هایی که فرزندتان روی آنها حساس است را جمع کرده و سایر مواردی که برای بازی مهمان ها مناسب است را بچینید.
• نوبت را در انواع بازی ها به کودک بیاموزید.
• از ساعت استفاده کنید، مثلا در استفاده از وسایل ساعت بگذارید که هر کس حدود دو دقیقه می تواند این وسیله را در دست داشته و با آن بازی کند.
• وقتی از تاکسی پیاده می شوید، به او نشان دهید که اکنون ما صندلی خود را به فرد دیگری می دهیم.
• وسایل شخصی همانند جوراب خود را در برابر چشمان کودک به یکدیگر قرض بدهید.
مامان 𝔍𝔞𝔫𝔞𝔫 مامان 𝔍𝔞𝔫𝔞𝔫 ۲ سالگی
🔴کودکان تا حدود شش سالگی فقط با هوش، تخیل، استعداد و احساساتشان زندگی می‌کنند. اما عقل با رشد قسمت جلویی مغز از سنین پیش دبستانی کم‌کم ظهور می‌کند و در ۲۲ سالگی کامل می‌شود. به همین دلیل کودکان تا ۴ سالگی فرق خوب و بد را نمی فهمند. در ذهن آنها خوب چیزی است که آنها دوست دارند و بد چیزی است که دوست ندارند. از پنج سالگی با مفهوم درست و غلط آشنا می‌شوند.
اما با ظهور عقل، کودکان همچنان عاقلانه رفتار نمی کنند. یک نوجوان، ممکن است با شما بحث منطقی کند، اما وقت عمل کردن که می رسد همچنان از روی احساس تصمیم می گیرد. در این مسیر والدین باید همچنان برای رفتار فرزندشان مرز بگذارند، مراقب آنها باشند و دست از آموزش نکشند. اما درک این مسئله که رشد مغزی یک مسیر طولانی را می‌طلبد باعث می‌شود والدین کمتر عصبانی شوند و حرص بخورند.
ماهیت و روش تربیتی سهم مهمی در رشد عقل در کودکان دارد، به طوری که خیلی از افراد به دلیل آسیب در کودکی، هرگز عاقل نخواهند شد و همواره با احساسشان تصمیم می‌گیرند یا فقط کاری که خودشان دوست دارند را انجام خواهند داد.
مامان کیجاو
تودلی مامان کیجاو تودلی هفته بیست‌وپنجم بارداری
یه نکته خیلی مهم بگم


لطفاً، لطفاً با دقت بخونید 🙏🌹

یکی از اساتید بسیار بزرگ می‌گفت:
بارها دیده‌ام که وقتی بچه‌ها بزرگ می‌شوند، ارتباط پدرها با فرزندان‌شان خیلی سخت می‌شود.
در کودکی فرزندشان را در آغوش می‌گیرند، می‌بوسند و از آن لذت می‌برند. همین احساس لذت برای فرزندان هم وجود دارد، اما در بزرگسالی پدرها سخت‌شان است این کارها را انجام دهند، می‌گویند بچه‌ها بزرگ شده‌اند و خیلی رسمی‌تر برخورد می‌کنند. بچه‌ها هم از آغوش و بوسه بابا حیا می‌کنند! البته حیای بیجا ...

👈 در حالی که؛ بوسه و آغوش پدر در #کودکی اثر #تربیتی دارد و #اطمینان‌بخش است، اما در #بزرگسالی هم اثر #تربیتی، هم اثر #راهبردی دارد و البته #آرامش‌بخش است. بچه‌ها هم از آن لذت می‌برند، هم حظ معنوی می‌برند و هم منتظر آغوش و بوسه پدر هستند و تا مدت‌ها از آن سرخوش‌اند. آرامشی که در این کار هست هیچ جا تجربه نمی‌شود ...

این روایت را از پیغمبر اکرم (ص) بخوانیم؛

اَکثِرُوا مِنْ قُبْلَةِ اَوْلادِکُمْ فَاِنَّ لَکُمْ بِکُلِّ قُبْلَةٍ دَرَجَةً.
فرزندان خود را بسیار ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه‌ای [در بهشت] است.
( وسائل الشیعه؛ ج ۱۵ ؛ ص ۲۰۲)

✅ این حدیث باید تحلیل شود که بوسیدن فرزند چقدر مهم بوده که پیامبر برای هر بوسه درجه‌ای در بهشت را برای والدین وعده داده. این چیزها در کتاب‌ها و خیلی از کلاس‌های تربیتی یافت نمی‌شوند ...

•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
مامان حلماسادات🌱 مامان حلماسادات🌱 ۲ سالگی
من همیشه خانواده بزرگ دوست داشتم 😉😍
اما حالا بعد از گذرون یه دوره بارداری و نگهداری نوزاد و ...حس میکنم مادری برای تعداد زیاد بچه در توانم نیس😶 اما خب یدونه بچه هم نه برای دخترم خوبه نه خودمون دوست داریم 😁
این روزا دارم فکر میکنم چه مدل آمادگی هایی واسه بچه بعدی لازمه؟
💢از نظر خودم آمادگی اقتصادی مهمه ☝️
این که میگن بچه روزی خودشو میاره یا بچه ها برکت میدن به زندگی رو کاملا قبول دارم اما درصورتی که حداقل های یه زندگی نرمال مثل خونه ، درآمد کافی و یه وسیله نقلیه معمولی رو داشته باشیم😊
💢علاوه براون آمادگی روحی هم خیلی مهمه👌
من توی دوستام مادرایی هستن که بعد از یکسال و خورده ای از زایمان هنوز با افسردگی دست و پنجه نرم میکنن یا حال رابطه شون با همسرشون اصلا خوب نیست که خب اینا چالش های بزرگیه
💢آمادگی روحی بچه اول هم مهمه🥰
من دخترم اصلا حسود نیست و عاشق بچه های کوچیکه بارها با گریه میخواسته نوزادهای دوست و فامیل رو بیاریم خونه😅😅 ولی بچه هایی رو دیدم که خیلی رو بچه های دیگه و اینکه مادرشون به اونا توجه کنه حساس هستن خوب این حالت پذیرش بچه دوم براشون سخت تره
💢آمادگی بدن مادر هم مهمه مثلا از نظر کمبود ویتامین ها ، تیروئید و چکاب ماهیانه پیش دکتر زنان ، دندونپزشکی همه باید بررسی بشه

حالا شما بگید بنظرتون چه مدل آمادگی هایی واسه بچه بعدی لازمه؟
شما چه کارایی کردید؟