سوال های مرتبط

مامان آینده مامان آینده قصد بارداری
⭕️روشهای پیشگیری از واریس در بارداری

🔻جلوگیری از واریس در بارداری در واقع بهترین گزینه درمانی است، زیرا از بین بردن واریس کار ساده‌ای نیست و بسیاری از درمان‌های پزشکی در بارداری کاربرد ندارند. ورزش منظم روزانه یکی از موثرترین روش‌های جلوگیری از واریس بارداری است.
🔻سایر روشها شامل موارد زیر است:

🧬موقعیت خود را مرتباً تغییر دهید. اگر نشسته اید بایستید‌، اگر ایستاده اید‌، بنشینید.
🧬از کفش پاشنه بلند استفاده نکنید. کفشهای تخت عضلات پشت ساق پا را درگیر می‌کنند و باعث گردش خون بهتر می‌شوند.
🧬هنگام نشستن، پاهای خود را روی هم قرار ندهید؛ این کار می‌تواند مانع گردش خون مناسب شود و جریان خون را مسدود کند.
🧬برای بهبود گردش خون، دراز بکشید و پاهای خود را بالا ببرید.
🧬مصرف نمک را به شدت محدود کنید. این می‌تواند باعث تورم شود.
🧬برای کاهش فشار بر روی رگ بزرگی که خون را از قسمت تحتانی تا قسمت فوقانی بدن حرکت می‌دهد‌، به پهلوی چپ خود بخوابید.

#واریس
📚 صفحه ماما
👨‍👩‍👧
مامان ..پناه من.. مامان ..پناه من.. هفته هفتم بارداری
انجام معاینات پیش از بارداری

قبل از باردار شدن، زمینه را برای یک بارداری سالم فراهم کنید. در شرایطی که بدن شما مشکلی نداشته باشد، احتمال بیشتری وجود دارد که بارداری موفقی را تجربه کنید. بهتر است قبل از اقدام به بارداری یک وقت ملاقات با پزشک زنان و زایمان هماهنگ کنید تا وضعیت سلامت جسمی شما بررسی شود. در این جلسات، معمولاً آزمایش‌هایی برای شما درخواست داده می‌شود و همچنین فولیک اسید و سایر مکمل‌های مورد نیاز بارداری برای شما تجویز خواهد شد. در معاینات قبل از بارداری، دربارۀ داروهای مصرفی خود با پزشکتان صحبت کنید.

مطمئن شوید که استفاده از آنها در باروری یا دوران بارداری شما تأثیری ندارد و بی‌خطر است. ملاقات با پزشک پیش از بارداری می‌تواند به شانس شما برای داشتن یک بارداری سالم کمک کند. در صورت امکان، لازم است که این جلسات را با همسر خود بروید، چون پزشک برای تکمیل پروندۀ سلامت شما نیاز به اطلاعاتی در مورد همسر شما نیز خواهد داشت. همچنین در صورت وجود هر نوع مشکلی پزشک می‌تواند سریع‌تر نسبت به رفع و درمان آن اقدام کند. مجموعۀ این اقدامات می‌تواند در افزایش شانس باردار شدن شما در زمان دلخواه مؤثر باشد.
zari zari قصد بارداری
🚨لیست داروهای خطرناک برای جنین و ممنوع در بارداری‼️


1️⃣ایزوترتینوئین (آکوتان): برای درمان آکنه شدید استفاده می‌شود، اما مصرف آن در بارداری می‌تواند منجر به ناهنجاری‌های جدی در جنین شود.
  2️⃣ داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDs): مانند ایبوپروفن و ناپروکسن؛ مصرف این داروها در سه‌ماهه سوم بارداری می‌تواند باعث مشکلات قلبی در جنین و تأخیر در زایمان شود.
3️⃣ مهارکننده‌های آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE inhibitors): مانند کاپتوپریل و انالاپریل؛ این داروها می‌توانند باعث ناهنجاری‌های کلیوی و سایر مشکلات در جنین شوند.
4️⃣ وارفارین: این داروی ضدانعقاد می‌تواند منجر به خونریزی و ناهنجاری‌های مادرزادی در جنین شود.
5️⃣تتراسایکلین‌ها: این آنتی‌بیوتیک‌ها می‌توانند باعث تغییر رنگ دندان‌ها و مشکلات رشد استخوانی در جنین شوند.
6️⃣تالیدومید: مصرف این دارو در بارداری می‌تواند منجر به ناهنجاری‌های شدید مادرزادی شود.
7️⃣متوترکسات: این دارو می‌تواند باعث ناهنجاری‌های مادرزادی و مشکلات رشد در جنین شود.
8️⃣فنی‌توئین: این داروی ضدتشنج می‌تواند خطر ناهنجاری‌های مادرزادی را افزایش دهد
مامان ..پناه من.. مامان ..پناه من.. هفته هفتم بارداری
رنگ خون پریود

خون پریود مخلوطی از خون و بافتی است که داخل رحم را پوشش می‌دهد. به همین دلیل است که رنگ و قوام آن با خون موجود در رگ‌های شما یکسان نیست. وقتی این خون از واژن خارج می‌شود، ممکن است برای هر فرد ظاهری متفاوت داشته باشد. رنگ آن ممکن است صورتی، قرمز، قهوه‌ای یا سیاه باشد، و همهٔ این رنگ‌ها می‌توانند در یک پریود دیده شوند. خون همچنین می‌تواند رقیق یا غلیظ‌تر باشد. لخته‌های خونی که در طول قاعدگی از واژن دفع می‌شوند می‌توانند طبیعی باشند یا ممکن است نشانه‌ای از یک مشکل سلامت دیگر باشند. برای همین، مهم است که بدانید چه چیزی برای شما نرمال است. 

در طول دورهٔ قاعدگی، بدن زنان بافت و خون جمع‌شده در رحم را از طریق واژن دفع می‌کند. این ترشحات خونی با توجه به عمر خون می‌تواند از قرمز روشن تا قهوه‌ای تیره یا سیاه متفاوت باشد. خونی که به اندازهٔ کافی در رحم بماند به اکسیژن واکنش نشان می‌دهد و اکسید می‌شود و خونی که فرصت اکسید شدن داشته، تیره‌تر است. تغییرات هورمونی و بیماری‌ها نیز می‌توانند بر رنگ و بافت خون پریود تأثیر بگذارند. در ادامه، انواع خون پریود و معنای رنگ‌های مختلف خون و همچنین تغییرات رنگ در طول هادت ماهانه، معنای لخته‌های خون و زمان مراجعه به پزشک را بدانید.