3. از کودک انتظار بی‌جا نداشته باشید:

انتظارات بی‌جا می‌تواند منجر به فشار و استرس و افزایش احساسات منفی در کودکان شود. بنابراین، به کودکان فرصت دهید تا به تدریج رشد کنند و از تجربیات خود درس بگیرند.

4. به آنها فواید بیان احساسات منفی را تعلیم دهید:

چه چیزهایی کودکان را خوشحال میکند؟ کودکان درک و بیان احساسات خود را باید یاد بگیرند. به کودکان آموزش دهید که بیان احساسات منفی طبیعی است و آنها را با راه‌های سازنده برای مدیریت شرایط بحرانی آشنا کنید. پیشنهاد ما به شما، مطالعه مقاله «اضطراب جدایی در کودکان پیش دبستانی» است.

5. به آنها مسئولیت‌پذیری واقعی یاد بدهید:


آموزش مسئولیت‌پذیری به کودکان کمک می‌کند تا احساس خودکارآمدی داشته باشند و از توانایی‌های خود اطمینان پیدا کنند. به آنها اجازه دهید مسئولیت‌های مناسب سنشان را به عهده بگیرند. پیشنهاد ما به شما، مطالعه مقاله «بهترین آموزش‌ها برای کودکان» است.

🌺🌺

۱ پاسخ

مرسی از پیشنهاد هاااا

سوال های مرتبط

مامان آراد و آوا مامان آراد و آوا ۲ سالگی
مامان آراد و آوا مامان آراد و آوا ۲ سالگی
10. برای کودک وقت بگذارید و با آنها بازی کنید:

چه چیزهایی کودکان را خوشحال میکند؟ زمان گذاشتن برای کودکان نشان از اهمیت ویژه‌ای است که به آنها می‌دهید. بازی کردن با کودکان، ارتباط معناداری را بین شما برقرار می‌کند و آنها را خوشحال می‌کند.

ارتباط بین کارتون دوزبانه و خوشحالی کودکان:


چه چیزهایی کودکان را خوشحال میکند؟ تماشای «کارتون‌ کودک دوزبانه» می‌تواند یک تجربه مفرح و آموزنده برای کودکان باشد و به خوشحالی آن‌ها کمک کند. از طریق شخصیت‌ها، مکالمات و داستان‌هایی که در کارتون‌های دوزبانه وجود دارد، کودکان می‌توانند با واژگان و اصطلاحات جدید آشنا شوند و به توسعه مهارت‌های زبانی خود بپردازند. علاوه بر این، تماشای کارتون‌های دوزبانه می‌تواند احساس تعلق به جهانی گسترده‌تر را در کودکان تقویت کند و  خوشبختی و شادابی را در آنها افزایش دهد.

جمع‌بندی

ذهن و هویت «کودک دوزبانه» با دو دنیای متفاوت در تعامل است. تجربه زبان دوم به کودک امکان می‌دهد تا در فرهنگ و جامعه جدیدی قرار گیرد و ارتباط معناداری با افراد دیگر برقرار کند. همچنین، توانایی برقراری ارتباط در دو زبان مختلف، قدرت تفکر و خلاقیت ذهنی او را تقویت می‌کند. این تنوع زبانی باعث افزایش حس شادابی و خوشحالی در آنها می‌شود. بنابراین، تشویق کودکان به «تماشای کارتون‌ کودک دوزبانه طولانی»، می‌تواند به صورت مثبت بر روی رشد شادابی و خوشحالی آنها تأثیرگذار باشد.
مامان آلبالو جون❤️👸 مامان آلبالو جون❤️👸 ۳ سالگی
بسیاری از خانم‌هایی که به تازگی مادر شده‌اند در روزهای اول بعد از زایمان، از این‌که مادر کاملی نباشند می‌ترسند. این حس از آنجا می‌آید که شاید حس مادرانگی، هنوز آن‌طور که آنها انتظارش را داشتند و به شکل طبیعی و خودبه‌خود پس از تولد نوزاد برایشان اتفاق نیفتاده است. به جای نگرانی در مورد این موضوع که آیا شما یکی از ویژگی‌های مادر خوب بودن را دارا هستید که معمولاً در بین مادران رایج و مرسوم است ولی کارشناسان در مورد آنها توافقی ندارند، بهتر است وقت و انرژی خود را روی آشنا شدن با کودک خود و شناخت او متمرکز کنید.

علایق و عادت‌هایش را بشناسید، ارتباط و پیوند عاطفی خود را با او حفظ و بیشتر کنید، همسرتان را تشویق به ارتباط گرفتن با کودکتان کنید و بدانید آنچه مهم است، داشتن ترکیبی از تجربه و آموزش است. پس عجله نکنید و اطلاعات غلط و نادرست را نخوانید و از اطرافیان تأثیرهای بد و اشتباه نگیرید. شما قطعاً مادر هستید، فقط برای شناختن موجود کوچکی که در آغوشتان است نیاز به زمان، عشق، بهبود و سلامت روحی دارید.

هرچه کودک شما بزرگ‌تر می‌شود و شما بیشتر او را می‌شناسید، اعتماد به نفس بیشتری به عنوان یک مادر و سرپرست پیدا می‌کنید و شما به زودی با نقش جدید و زیبای خود به عنوان یک مادر سازگار می‌شوید. اما اگر به ‌طور مداوم احساس غم یا خشم به شکل قطع‌نشدنی در طول روز دارید یا اگر حس می‌کنید ممکن است به کودک یا خودتان صدمه بزنید، بدانید که این موضوع کاملاً با تمام موارد گفته‌شده در بالا متفاوت است و در صورت وجود چنین مواردی لازم است بلافاصله به دنبال کمک گرفتن از همسر، پزشک یا یک فرد بسیار آگاه در این زمینه باشید. پزشکتان یا متخصص اطفال کودکتان نیز می‌تواند شما را به یک مشاور برای کمک ارجاع بدهند.
مامان حسن👶 مامان حسن👶 ۲ سالگی
⁉️در مقابل خشم و عصبانیت فرزندم چگونه برخورد کنم؟

✔️ابتدا بر رفتارها و برخوردهای خودتان دقت كنید. با شخصیت و ویژگی‌های رفتاری خود آشنا شوید اگر خودتان نیز رفتارهای پرخاشگرانه دارید حتما با یادگیری مهارت کنترل خشم ،رفتارهای خود را بهبود ببخشید.

✔️در كنار فرزند خود باشید، نه در مقابل او. این را بدانید كه هر رفتاری دلیلی دارد پس هنگام بروز رفتارهای عصبی با حفظ آرامش خود سعی كنید علت را بیابید.

✔️ تلاش كنید مساله را از دریچه ذهن فرزند خود ببینید. این یك رفتار همدلانه است.

✔️ زمان بروز خشم و عصبانیت اصلا زمان مناسبی برای نصیحت نیست.

✔️وقتی رابطه مطلوب است با فرزند خود صحبت كنید و ارتباطی صمیمانه را بین خودتان شكل دهید  در خلال رابطه صمیمی بیشتر می‌توانید بر او تاثیر بگذارید.

✔️وقتی عصبانیت و پرخاشگری بروز می‌كند سعی كنید با لحنی آرام و در عین حال قاطع با او صحبت كنید.
✔️اطلاعات و آگاهی‌های خود را در مورد مراحل رشد فرزندان و ویژگی‌های هر دوره افزایش دهید تا بهتر بتوانید با فرزند خود ارتباط برقرار كنید.

⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣@ostad_Mehrfarzi_1
مامان آلبالو جون❤️👸 مامان آلبالو جون❤️👸 ۳ سالگی
اگر از زوجی كه در آستانه فرزنددار شدن باشند، بپرسید دختر یا پسر؟ با كمی تعارف می‌گویند فقط سالم باشد یا فرقی نمی‌كند، اما بسیاری هنوز پسر را به دختر ترجیح می‌دهند.

نه‌ تنها مادران بلكه بسیاری از پدران نیز خواهان فرزند پسر هستند. برتری پسر نسبت به دختر در بسیاری موارد ریشه در سنت‌های كهن و قدیمی خانواده‌ها دارد كه ناخودآگاه تا امروز بر ذهنیت ما نسبت به دختران و طرز رفتارمان با آنها تاثیر می‌گذارد.

 

دختران هم می‌توانند عصای زمان پیری باشند

به هر حال، علاقه به یك جنسیت خاص در همه وجود دارد؛ برخی پسردوست هستند و عده‌ای هم خواستار دختر. هیچ‌كدام از جنسیت‌ها بر دیگری برتری ندارد.

در بسیاری از خانواده‌هایی كه پسر ندارند، می‌بینیم با توجه به پیشرفت دختران در جامعه آنها هم توانسته‌اند كمك حال پدر و مادر باشند و عصای دستشان در زمان پیری شوند.

هرچه خانواده‌ها به سمت مدرن شدن پیش می‌روند، توجه بیش از حد به یك جنس كاهش می‌یابد. همین مساله، پسردوستی و پسرسالاری را به فرزندسالاری تبدیل می‌كند.