۴ پاسخ

یکی از این رفتارها، احساس مالکیت می باشد. کودکان در این دوره از رشد، در مقابل اشیا ها و وسایلی که متعلق به خودشان است بسیار حساس می شوند. در مواردی ممکن است نسبت به وسایل اطرافیان نیز واکنش نشان بدهند.
 
طبق بیانات یکی از روانشناسان درزمینه ی کودکان، می توان گفت: « کودکان در سن 4 الی 5 سالگی گمان می کنند که جهان و حتی والدین تحت شعاع اختیار آن ها هستند.»  
کودکان نسبت به محرک هایی که تهدیدی برای احساس مالکیتشان باشد واکنش هایی از قبیل گریه، لجبازی، جیغ، مقاومت و ... را بروز می دهند.
 

اکثر والدین از موضوع احساس مالکیت کودکان شناخت و آگاهی ندارند، بنابراین با رفتارهای نابجا آسیب های روحی- روانی غیرقابل ملاحظه ای بر شخصیت کودک وارد می کنند.
برای درمان و برخورد صحیح در برابر این تشویش و حس ناامنی بهتر است به کودک توانایی سخاوتمندی را آموزش بدهیم. برای این منظور در ابتدا کودک را به درک درستی از حس مالکیت می رسانیم.یعنی کودک باید اطمینان حاصل کند که برخی اشیا متعلق به اواست و کسی به حریم شخصی او بدون اجازه ،دخالت و دست درازی نمی کند.
 
کودک باید درک کند که بعضی از اشیاها فقط برای او هستند تا عبارت " مال من" در ذهنش تداعی شود. با درک این مفهوم احساس امنیت در کودک بیشتر می شود.
در مقابل متوجه می شود، همه ی وسایل مختص و متعلق به او نیستند که ممکن است در ابتدا بابت این امر کمی آزرده خاطر شود. 
 
بالاخره با گذر زمان  تفاوت میان مفاهیم «مال من» و « مال او» را درک می کند. هم اکنون او معنی مالکیت و احترام به مالکیت را متوجه شده است در نتیجه  بهتر می تواند وسایل خود را با دیگران به اشتراک بگذارد زیرا می داند دیگران به اجبار وسایل او را تصاحب نکرده اند و او به اراده ی خود با آن ها شریک شده  

نحوه برخورد صحیح با حس مالکیت کودکان

مسلما شیوه ی برخورد ما با کودکی که احساس مالکیت دارد، دارای اهمیت فراوانی است. اگر به این احساس کودک پاسخ ندهید یا آن را نادیده بگیرید، حس کودک نسبت به خانواده و اطرافیان دچار شک و ناامنی می گردد.

ممنون بابت مطلب مفیدت

سوال های مرتبط

مامان حلماجون👩‍🍼 مامان حلماجون👩‍🍼 ۲ سالگی
#مسائل_جنسی_کودکان..پسر بچه ای را می شناختم که در مهد راه می رفت و می زد زیر اندام تناسلی بچه های دیگه و اسم کوچکش را می گفت! یک روز با پدر این بچه صحبت کردم، بسیار پدر با شخصیت و محترم اما خیلی امروزی و باز فکر می کردند و گفتند که در خانواده ی ما اصلاً این مسائل مهم نیست، همه این کار را می کنند این بچه همین طور که راه میره عموش هم میزنه! پدربزرگش هم می زنه! من هم می زنم و همه ی ما راحتیم 😳😄 و اصلاً من با بچم صحبت کردم و اسم واقعی آن را بهش گفتم و براش توضیح دادم که این جا دوتا استفاده داره یکی برای جیش کردنه و دومی را هم خودت بعداً یاد می گیری!

خلاصه این پدر کلی از خودش تعریف کرد و این که کلی به بچه اطلاعات داده بود؛ بعد از این که حرف هایشان تمام شد بهشون گفتم می دونی با پسرت چی کار کردی؟ پسر شما هیکل درشتی داره و سال دیگه هم میره مدرسه! تو مدرسه که میره از خودش بزرگتر هم هستند بعد میره به اون ها هم همین حرکات را می کنه و همین حرف ها را می زنه که می دونی این دوتا استفاده داره! استفاده ی دومش را می دونی؟ طبیعتاً هم کلاسی ها و هم سن های خودش نمی دونن اما میره سراغ چهارمی یا پنجمی که شما استفاده ی دوم این رو می دونین حالا یکی از این ها میگه آره می دونم بیا بریم تو دستشویی بهت نشون بدم ....

بعد شما می آیید ناراحت که پسرم مورد آزار جنسی قرار گرفته! و اون جا است که باید بدانی خودت بذرش را کاشتی، با اطلاعات بی موقعی که به پسرت دادی. اطلاعات بی موقع و توضیح های زیادی در ذهن بچه ها بذر می کارد مواظب باشید که بذر اشتباهی در ذهن بچه هایتان نکارید. (ادامه دارد...
مامان آراد و آوا مامان آراد و آوا ۲ سالگی
10. برای کودک وقت بگذارید و با آنها بازی کنید:

چه چیزهایی کودکان را خوشحال میکند؟ زمان گذاشتن برای کودکان نشان از اهمیت ویژه‌ای است که به آنها می‌دهید. بازی کردن با کودکان، ارتباط معناداری را بین شما برقرار می‌کند و آنها را خوشحال می‌کند.

ارتباط بین کارتون دوزبانه و خوشحالی کودکان:


چه چیزهایی کودکان را خوشحال میکند؟ تماشای «کارتون‌ کودک دوزبانه» می‌تواند یک تجربه مفرح و آموزنده برای کودکان باشد و به خوشحالی آن‌ها کمک کند. از طریق شخصیت‌ها، مکالمات و داستان‌هایی که در کارتون‌های دوزبانه وجود دارد، کودکان می‌توانند با واژگان و اصطلاحات جدید آشنا شوند و به توسعه مهارت‌های زبانی خود بپردازند. علاوه بر این، تماشای کارتون‌های دوزبانه می‌تواند احساس تعلق به جهانی گسترده‌تر را در کودکان تقویت کند و  خوشبختی و شادابی را در آنها افزایش دهد.

جمع‌بندی

ذهن و هویت «کودک دوزبانه» با دو دنیای متفاوت در تعامل است. تجربه زبان دوم به کودک امکان می‌دهد تا در فرهنگ و جامعه جدیدی قرار گیرد و ارتباط معناداری با افراد دیگر برقرار کند. همچنین، توانایی برقراری ارتباط در دو زبان مختلف، قدرت تفکر و خلاقیت ذهنی او را تقویت می‌کند. این تنوع زبانی باعث افزایش حس شادابی و خوشحالی در آنها می‌شود. بنابراین، تشویق کودکان به «تماشای کارتون‌ کودک دوزبانه طولانی»، می‌تواند به صورت مثبت بر روی رشد شادابی و خوشحالی آنها تأثیرگذار باشد.
مامان 🧸بچه شیر🧸🚀 مامان 🧸بچه شیر🧸🚀 ۲ سالگی
‌دستور تهیه ادویه گرام ماسالا

تخم گشنیز۲۰ گرمزیره سبز۱۰ گرمهل سبز۱۵ عددهل سیاه۴ عددبرگ بو۴ عددمیخک۶ عددبادیان ستاره ای۱ عددچوب دارچین۲ تکهدانه رازیانه۱ قاشق چایخوریدانه فلفل سیاه۱ قاشق چایخوریجوز هندی رنده شده½ قاشق چایخوری‌

برای تهیه ادویه گرام ماسالا ابتدا تخم گشنیز را داخل یک تابه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت ملام قرار می دهیم و حدود ۳ دقیقه تفت می دهیم. در ادامه تخم گشنیز را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم‌

مرحله بعدی‌‌
در این مرحله هل سبز و سیاه را به همراه زیره، فلفل سیاه، میخک ، بادیان ستاره ای ( ستاره انیس )، دارچین و رازیانه به تابه اضافه می کنیم و به مدت ۲ دقیقه تفت می دهیم تا عطر ادویه ها بلند شود، سپس برگ بو و جوزهندی را اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیم، سپس ادویه ها را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتند و با دمای محیط هماهنگ شوند. پس از اینکه ادویه ها خنک شدند، انها را داخل آسیاب می ریزیم و پودر می کنیم.

مرحله آخر‌
پس از اینکه ادویه ها کاملا یکدست شدند، انها را از آسیاب خارج می کنیم و با الک ریز یک مرتبه الک می کنیم، سپس داخل یک شیشه درب دار تمیز و بدون رطوب می ریزیم، سپس در کابینت دور از رطوبت و نور خورشید نگهداری می کنیم.‌

امروز خودم درست کردم با همین روش واقعا عالییییییی شد🥰🥰🥰🥰‌
این ادویه رو میتونید داخل همه پلو مخلوطا مثل شوید باقالی یا شوید پلو یا استامبولی یا لوبیا پلو یا دمپختک یا نخود پلو یا هویج پلو یا سبزیجات پلو یا مرصع پلو یا شیرین‌پلو یا آلبالو پلو یا عدس پلو یا..... ‌
و داخل خورشتهای گوشتی مثل قیمه یا قیمه نثار یا ماهیچه و گردن یا هرگوشت قرمز دیگه
مامان ملورین مامان ملورین ۲ سالگی
مامان حلماجون👩‍🍼 مامان حلماجون👩‍🍼 ۲ سالگی
#سوالات_جنسی کودکان از والدین
؛بچه ها کنجکاوی می کنند و سؤال می پرسند.
یکی از دوستان تعریف می کردند که یک روز دخترم از مهد آمد خانه و گفت که مامان میخوام ایستاده جیش کنم، من هم گفتم باشه برو، دخترم رفت و ایستاد و صدایش بلند شد که اَه همه ی پاهام جیشی شد، خیس شدم گفتم خوب اگر ایستاده جیش کنی همین طوری میشی دیگه، گفت پس چرا پسرا وایمیسن جیش می کنن؟ مادر فهمید که دخترش توی مهد پسری را از پشت دیده که ایستاده جیش می کرده، مادر جواب داد برای این که جیش دخترها با پسرها فرق می کنه، پسرها مثل لوله است ولی دخترها لوله نیست. ببینید این مادر خیلی خونسرد و راحت بدون پیچیدگی و دستپاچگی به کنجکاوی های دخترش پاسخ داد،
خوب آدم ها با هم فرق می کنند مثل موهاشون که یکی مشکیه و یکی سفیده و یکی طلائیه.
✔️مسائل جنسی را برای بچه ها عجیب و غریب نکنید. دعوایشان نکنید که خوبه بسه دهنتو ببند یا حواسش را پرت کنید که مثلاً اِه چه گربه قشنگی نه!، خیلی راحت و ساده به کنجکاوی های کودک جواب بدهید. مثلاً اگر پرسیدند که مامان مال تو چه شکلیه؟ اگر دختر بود، مثل مال تو؛ من و تو شکل هم هستیم. مال بابا فرق می کنه؟ بله فرق می کنه. چه شکلیه؟ مثل لوله هست. چرا مال بابا اون جوریه مال من این جوریه؟ برای این که بابا مرده، دیدی مردها ریش و سبیل دارن، صحبت را آرام بکشانید به سمت تفاوت های ظاهری، ولی خانم ها ریش و سبیل ندارن، مامان ها موی بلند دارن ولی باباها حتی کچلند  یا موهاشون کوتاست. کاملاً بدون نگرانی و اضطراب باید به این کنجکاوی کودک پاسخ دهید.