۵ پاسخ

ممنوون

به نظر من اگه خودت بتونی درست کنی شکر کم تری بریزی بهتره ببسکوییت هم ازاین نمکی ها بگیر بده که شکر کمتری داشته باشه دخترمن هیچکدومش نمیخوره کلا هله هوله نمیخوره فقط درحد چندتا دونه پفیلا

این مطلب از کجاست ؟ فکر نکنم منبع درست‌ حسابی داشته باشه . من خودم هم بیسکوییت و کیک میدم . و اون قسمتش که میگه نگهدارنده داره درسته . حتی شکر بیسکوییت کمتره درسته. ولیییی بیسکوییت ساقه طلایی به شدت کالری بالایی داره و چاق کنندست

من هر روز با آرد سبوس دار و‌ موز و شیرهو گردو برای دخترم کیک یا کوکی درست میکنم برا صبحانه یا میانوعده ولی بیرونم باشم ترجیحا آجیل یا پاپ کورن میدم بهش

ممنون بابت مطلب مفیدت🥰

سوال های مرتبط

مامان آروین مامان آروین ۱ سالگی
🔺 موادغذايي افزايش دهنده حجم شير مادر 👇

🔹 رازیانه
دارای هورمون گیاهی است که از طریق تحریک با غدد مترشحه شیر باعث افزایش شیر مادران شیرده میشود


🔹 سیاه دانه باعث افزایش شیر مادران می شودو مصرف روزانه 2گرم سیاه دانه بلامانع است واگر دانه ها ،له شوند اثر بهتری دارد


🔹 اسفناج
واجد مجموعه ای از مواد غذایی است که بر ازدیاد شیر مادر موثر است

🔹 گل بابونه
مصرف دمنوش گل بابونه در ازدیاد شیر مادر بسیار موثر است

🔹 تخم ترب
به میزان 2گرم روزانه شیر را زیاد میکند

🔹 شوید
و تخم آن،اثر آرامبخش در تنش های عصبی داشته و شیر افزا می باشند

🔹 لوبیا پخته
خوردن آن به صورت غذایی ،زیاد کننده شیر است

🔹 آب هندوانه
زیادکننده شیر بانوان شیرده می باشد.

🔹 آبگوشت
آبگوشت بهمراه نخود و لوبیا و نصف لیوان سرکه شیره بسیار شیرافزاست

🔹 کاهو
بهمراه سرکه شیره در شیرافزابی نافع است

🔹ماش
بصورت پخته زیادکننده شیر است.

🔹هویج
خوردن آب هویج برای ازدیاد شیر مفید است.

🔹ریحان
،بادام زمینی ،ترخون،زیره و رازیانه معطر،ضدنفخ بوده وبا ورود به شیرمادر از دل درد کودک جلوگیری میکنند.


@bardarivnozad
مامان درنیکا کوچولو مامان درنیکا کوچولو ۲ سالگی
در این مرحله باید بدانید که کودک شما همانند فردی است که میخواهد از غار امن خود بیرون بیاید و باید با احتیاط عمل کند تا زنده بماند!

فرزند شما با اشتیاق به شناختن دنیای اطراف خودش پا به ۲ سالگی می گذارد و در این سن، انتخاب غذا و خوردن ان نیز یکی از چالش های اوست. از طرفی از انجایی که در ذهنش سوال های زیادی درباره محیط پیرامونش شکل میگیرد، بیشتر به دنبال حل معماهای ذهنی اش است.

در چنین وضعیتی، انتظار والدین از اینکه فرزندشان یکجا بنشیند و غذا بخورد اشتباه است!

پس صبوری و همراهی والدین در این مرحله بسیار حائز اهمیت است و خوب است بدانید که زمانی که فرزند ۲ ساله شما احساس گرسنگی داشته باشد، یافتن چیزی برای خوردن از اولویت های ذهنش می شود و دیگر تمام حواس او معطوف به خوردن خواهد شد.

در چنین مواقعی احتمالا متوجه ان خواهید شد که اولین خوراکی در دسترس او، به عنوان غذا محسوب می شود.

به عنوان مثال اگر روی میز شما مقداری پاستیل باشد یا پسته فرقی برای فرزند شما نمیکند، او تنها به یک چیز فکر میکند: سیر شدن.

همچنین در این سن، زمانی که کودکان یک خوراکی یا غذا را به عنوان مزه خوشایند برای خود انتخاب می کنند، ممکن است کل هفته را به خوردن ان بگذرانند. پس جنگیدن با چنین وضعیتی به عنوان والد اشتباه است.

تنها باید تنوع غذایی در دسترس را برای کودک افزایش دهید تا با مزه های مختلف آشنا شود و به ترتیب به عنوان غذای مورد علاقه اش در ذهنش ثبت شوند.
مامان داینو مامان داینو ۱ سالگی
سلام سلام مامانای گل🌼دیشب یکی از مادرا پیام داد که بچها از سن ۲سال به بعد بشدت لجباز و پرخاشگر میشن خواست ک دراین مورد صحبت کنیم من یه سری تکنیک کنترل پرخاشگری رو میگم شماهم بیاین از تجربه های خوبتون ک چیکار کردین بچها پرخاشگری یا لجبازیشون رو کنار گذاشتن🌼
تکنیک های لازم برای کنترل پرخاشگری در محیط خانواده1- صمیمیت. صمیمیت در خانواده امری لازم و ضروری است زیرا سهم مهمی در کاهش خشونت در خانواده دارد. بسیاری از رفتارهای خشونت آمیز به این دلیل است که صمیمیت بین طرفین وجود ندارد. صمیمیت هنگامی افزایش می یابد که افراد خانواده در امور زندگی با یکدیگر مشارکت داشته باشند، همچنین اعتماد و اطمینان در مشارکت بین اعضای خانواده باعث صمیمیت می شود.2- تأمل و سکوت. یکی از بهترین راه های کنترل خشونت در خانواده، کنترل رفتار خویشتن در مواقعی است که یکی از اعضای خانواده به تحریک دیگری بپردازد. بهترین شگرد در این هنگام آن است که دیگران سکوت اختیار کنند تا آن فرد هم آرامش پیدا کند. سپس در یک فرصت مناسب با هم به بحث و بررسی برسند.3- تخلیه. یعنی اینکه به طور مستقیم جواب خشونت را ندهیم. تحقیقات جدید نشان داده که پرخاشگری ملاکی و حتی فیزیکی علاوه بر اینکه خشم را کاهش نمی دهد باعث افزایش آن نیز می شود.4- مدل پرخاشگری غیرپرخاشگرانه «قدم زدن و ...». تحقیقات نشان داده که افراد عادی که پرخاشگری خود را بدون رفتار پرخاشگرانه بروز داده ند بعد از این کار سطح کمتری از پرخاشگری را داشته اند ولی به طور کل این روش هم زیاد مؤثر نیست.