۵ پاسخ

گلم من ی روش امتحان کردم جواب داده، شما هم امتحان کن

ببین از صبح که بلند میشه، هی بوس کن، هی قربون صدقه برو، صدات میکنه، با جانم و عزیزم و پسر نازم جوابشو بده، با محبت تو چشماش نگاه کن، وقت بزار بازی کن، مثلاً کامل بشین پیشش، نقاشی یا هر چیزی بازی کنید ولی با محبت ، و وسط بازی هم هی بوس کن، روزی ی بار ببرش حیاط یا پارک حتی شده یک ساعت ، نیم ساعت،
خونه رو امن کن بزار بازیشو بکنه ، هی نگو بکن ، نکن ، نیا ، بیا و هی دستور بدی
مثلاً دختر من عاشق آب بازیه، من سفره یکبار مصرف انداختم رو فرش می‌زارم حسابی بازی کنه، نهایتشم لباساشو عوض میکنم، اینجوری دختر من که عصبی و ..‌ بود الان آروم شده حسابی و حتی خودش داره بازی می‌کنه و به من کاری نداره

بله دختر منم روزگار به دیگران نمیده اونقد میزنه

پسرمن انقدر چنگ میندازه لگد میزنه 😔😔😔

ممنون عزیزان از این که وقت گذاشتین جواب دادین حالا راه شما را امتحان کنم ببینم بهتر میشه

قربون صدقه و بوس واینا که میکنم بهش ولی مثلا هی میگه من بابام و میخوام بزنم یا مامان جون و بابا جون را میزنم یا بچها را میزنمشون ویک کاری هم که باب میلش نباشه میزنه تو صورتشون یا سرشون

سوال های مرتبط

مامان مانی مامان مانی ۳ سالگی
🌟 تکنیک‌های بهبود تعامل زبانی کودک 🌟

👂 ۱. صحبت کنید، صحبت کنید، صحبت کنید!
همیشه روزمره‌های خود را برای کودک روایت کنید. مثلا بگویید: «حالا می‌خواهیم حمام کنیم، آب گرم رو حس می‌کنی؟ بعدش لباس می‌پوشیم و قدم می‌زنیم.»

📖 ۲. کتاب بخوانید، کتاب بخوانید، کتاب بخوانید!
هیچوقت برای کتاب‌خواندن زود نیست. با کتاب‌های تصویری ساده شروع کنید و با بزرگتر شدن کودک به داستان‌های طولانی‌تر بروید.

🎶 ۳. با هم از موسیقی لذت ببرید!
کودکان عاشق موسیقی و حرکت هستند. شنیدن آهنگ‌های پرانرژی مثل «پیرمرد مهربون مزرعه داره» به یادگیری ریتم و زبان کمک می‌کند.

🎉 ۴. داستان‌پردازی کنید!
داستان‌های جذاب بسازید که با شخصیت‌ها و ماجراها سرگرم‌کننده باشد و به علایق کودک بپردازد.

🔍 ۵. به علاقه کودک پاسخ دهید!
اگر به موضوعی خاص علاقه نشان داد، بیشتر درباره‌اش صحبت کنید. به صدایش پاسخ دهید و با او تعامل کنید.

✋ ۶. هرگز اشتباهات گفتاری کودک را نقد نکنید!
با تکرار درست آنچه گفته، بدون اشاره به اشتباه، او را به اصلاح تشویق کنید.

📺 ۷. تلویزیون و کامپیوتر محدود!
کمتر از ۲ ساعت در روز برنامه‌های آموزشی ببینند و بیشتر روی تعاملات زنده تمرکز کنید.

👃 ۸. یادگیری با حواس پنج‌گانه!
واژگان جدید را با حواس مختلف یاد بدهید. مثلا میوه‌ها را به او نشان دهید و بو و طعم‌شان را معرفی کنید.

👂 ۹. به کودک زمان دهید تا پاسخ دهد!
کودکان برای پاسخ به زمان نیاز دارند. صبور باشید و منتظر بمانید تا جمله خود را کامل کند.

🎨 ۱۰. یادگیری زبان را سرگرم‌کننده کنید!
با صداهای بامزه، شعر و بازی‌های خلاقانه زبان‌آموزی را جذاب کنید.

🌈 #کودک #رشد_زبانی #تعامل #تکنیک_تعامل #نهال_من
مامان امیرعلی مامان امیرعلی ۲ سالگی
وقتی کودک مرتکب خطایی شد باید با لحنی قاطعانه با او صحبت کنید:

🔸داد و فریاد نکنید ولی در قبال رفتار بد با لحنی محکم صحبت کنید.
🔸 خم شوید به اندازه ای که هم قد او شده و بلندی قامت شما، بچه را نترساند و مستقیم به چشم هایش نگاه کنید ، چرا که اگر از بالا به او دستور بدهید، حرفتان را نادیده می گیرد.

🔸اگر کودک خواست رویش را برگرداند و برود، دست های او را بگیرید تا مستقیم به شما نگاه کند. به او بگویید" لطفا به من نگاه کن"

🔸نباید در لحن صدا و حرکات شما اثری از خشونت و تهدید باشد. با لحنی آرام ، قاطع و محکم صحبت کنید. بهتر است این لحن را با عصبانیت ، تهدید ومعامله اشتباه نگیرید. وقتی با این لحن با فرزندتان صحبت کنید.

🔸به آرامی، روشنی و با لحنی آمرانه به او بگویید چه کار خطایی انجام داده است: "ازت می خوام که دیگه این کار رو تکرار نکنی"

🔸مودب باشید. اگر بچه در پاسخ به شما بر سرتان فریاد کشید، شما با صدای بلند جواب ندهید، وگرنه در این مسابقه هر دوی شما بازنده می شوید.
مامان دختر اصفهونی مامان دختر اصفهونی ۳ سالگی
بسیاری از خانم‌هایی که به تازگی مادر شده‌اند در روزهای اول بعد از زایمان، از این‌که مادر کاملی نباشند می‌ترسند. این حس از آنجا می‌آید که شاید حس مادرانگی، هنوز آن‌طور که آنها انتظارش را داشتند و به شکل طبیعی و خودبه‌خود پس از تولد نوزاد برایشان اتفاق نیفتاده است. به جای نگرانی در مورد این موضوع که آیا شما یکی از ویژگی‌های مادر خوب بودن را دارا هستید که معمولاً در بین مادران رایج و مرسوم است ولی کارشناسان در مورد آنها توافقی ندارند، بهتر است وقت و انرژی خود را روی آشنا شدن با کودک خود و شناخت او متمرکز کنید.

علایق و عادت‌هایش را بشناسید، ارتباط و پیوند عاطفی خود را با او حفظ و بیشتر کنید، همسرتان را تشویق به ارتباط گرفتن با کودکتان کنید و بدانید آنچه مهم است، داشتن ترکیبی از تجربه و آموزش است. پس عجله نکنید و اطلاعات غلط و نادرست را نخوانید و از اطرافیان تأثیرهای بد و اشتباه نگیرید. شما قطعاً مادر هستید، فقط برای شناختن موجود کوچکی که در آغوشتان است نیاز به زمان، عشق، بهبود و سلامت روحی دارید.

هرچه کودک شما بزرگ‌تر می‌شود و شما بیشتر او را می‌شناسید، اعتماد به نفس بیشتری به عنوان یک مادر و سرپرست پیدا می‌کنید و شما به زودی با نقش جدید و زیبای خود به عنوان یک مادر سازگار می‌شوید. اما اگر به ‌طور مداوم احساس غم یا خشم به شکل قطع‌نشدنی در طول روز دارید یا اگر حس می‌کنید ممکن است به کودک یا خودتان صدمه بزنید، بدانید که این موضوع کاملاً با تمام موارد گفته‌شده در بالا متفاوت است و در صورت وجود چنین مواردی لازم است بلافاصله به دنبال کمک گرفتن از همسر، پزشک یا یک فرد بسیار آگاه در این زمینه باشید. پزشکتان یا متخصص اطفال کودکتان نیز می‌تواند شما را به یک مشاور برای کمک ارجاع بدهند.