۵ پاسخ

مرسی عزیزم

چقد عالی

ممنونم ولی نادیده گرفتن کارخوبیه ولی باید بفهمن ک این حرکت زشته و نباید انجام بدن

👌👌👌

ممنونم بابت اطلاعات درست🤌🏻

سوال های مرتبط

مامان 𝔍𝔞𝔫𝔞𝔫 مامان 𝔍𝔞𝔫𝔞𝔫 ۲ سالگی
🔴کودکان تا حدود شش سالگی فقط با هوش، تخیل، استعداد و احساساتشان زندگی می‌کنند. اما عقل با رشد قسمت جلویی مغز از سنین پیش دبستانی کم‌کم ظهور می‌کند و در ۲۲ سالگی کامل می‌شود. به همین دلیل کودکان تا ۴ سالگی فرق خوب و بد را نمی فهمند. در ذهن آنها خوب چیزی است که آنها دوست دارند و بد چیزی است که دوست ندارند. از پنج سالگی با مفهوم درست و غلط آشنا می‌شوند.
اما با ظهور عقل، کودکان همچنان عاقلانه رفتار نمی کنند. یک نوجوان، ممکن است با شما بحث منطقی کند، اما وقت عمل کردن که می رسد همچنان از روی احساس تصمیم می گیرد. در این مسیر والدین باید همچنان برای رفتار فرزندشان مرز بگذارند، مراقب آنها باشند و دست از آموزش نکشند. اما درک این مسئله که رشد مغزی یک مسیر طولانی را می‌طلبد باعث می‌شود والدین کمتر عصبانی شوند و حرص بخورند.
ماهیت و روش تربیتی سهم مهمی در رشد عقل در کودکان دارد، به طوری که خیلی از افراد به دلیل آسیب در کودکی، هرگز عاقل نخواهند شد و همواره با احساسشان تصمیم می‌گیرند یا فقط کاری که خودشان دوست دارند را انجام خواهند داد.
مامان 𝔍𝔞𝔫𝔞𝔫 مامان 𝔍𝔞𝔫𝔞𝔫 ۲ سالگی
🔴سوال مخاطبین (با لکنت زبان بچه ها چکار کنیم؟)

🔻لکنت زبان در کودکان وقتی اتفاق می افتد که یک قسمتی، در سمتِ راستِ مغز (بر اثر استرس، فشار، اتفاق بد، جدایی پدر و مادر،مرگ عزیزان، گم شدن کودک و....)، یک کمی آسیب دیده است  و این همان چیزی است که موجب شده مشکل زبان پیدا شود. لکنت زبان معمولاً در پسرها شاید پنج برابر بیشتر و قویتر است و مهم این است که کسی به آن اعتنا نکند. یعنی بگذارید کودکِ شما هر جور که دلش می خواهد لُکنت داشته باشد. نکته ی دیگر اینکه اگر قرار است مهمانی بروید و یا مثلا خواهرتان قصد دارد به منزلتان بیاید حتماً به اطرافیان بسپارید که هیچ هیچ هیچ اهمیتی به لُکنت زبانِ کودکتان ندهند و آن را ندید بگیرند! انگار که اصلاً این لُکنت وجود ندارد!
چون اگر دوروبری ها واکنش نشان ندهند، ول می کند. یعنی بی اعتنایی مطلق به لُکنتِ زبانِ کودک راهِ برطرف شدن این موضوع است! مثلاً اگر کودکتان آمد و به شما گفت : به من آب آب آآآآآآآب ب ب ب بده، شما طوری با او رفتار کنید  و طوری واکنش نشان دهید که  او یک بار گفته آب و گفته است به من آب بده.
فقط همین. لکنت برطرف میشود.
مامان متین مامان متین ۲ سالگی
*شیوه ی حرف زدن و برخورد والدین با کودک، در رشد شناختی و هیجانی کودکان تاثیر بسزایی دارد.*

در زیر به *چهار* نمونه از شیوه‌های درست صحبت کردن و برخورد با کودک می‌پردازیم.

*خودت تصمیم بگیر؛*
اینگونه به کودک می‌آموزیم که مسئولیت کارش را خود، برعهده دارد و هر تصمیمی که بگیرد باید منتظر عواقب بد یا خوبش باشد.

*دوستت دارم ولی این کار تو را نمی‌پسندم؛*
کار درست و نادرست، را به صورت واضح برای کودک مشخص کنید، یعنی به او بیاموزید ما کار [درست] و کار [نادرست] داریم، نه بچه‌ی خوب و بچه‌ی بد.

*از تو می‌خواهم مشکل من را حل کنی؛*
اگر کودک رفتاری دارد که باعث رنجش شما می‌شود، به او بگویید که دچار مشکل شده‌اید و از او بخواهید در حل مشکل به شما کمک کند.

 *احساس تو را درک می‌کنم؛*
وقتی کودک عصبانی است و مثلا می‌گوید «از تو متنفرم» یا «خیلی بدی»، با شنیدن این پاسخ از سمت شما، از شدت عصبانیت‌اش کاسته شده و می‌توانید با هم به حل مسئله بپردازید.


💕🍃 #تربیت_فرزند 🍃💕
@tarbiyat