سوال های مرتبط

مامان فاطمه مامان فاطمه هفته سی‌ودوم بارداری
هوش جنین
فعالیت های مادر که باعث بهبود هوش جنین می‌شود ( قسمت دوم )
برای تقویت هوش منطقی و ریاضی به شکل های مختلف نگاه کنید و آنها را لمس کنید و به طبیعت بروید و برگ و آب و گیاهان را لمس کنید.
با بچه صحبت کنید و چیزهایی که می بینید برای او توضیح دهید.
بازی های شمارشی انجام دهید مثلا موقع شمردن نان برای بچه بشمارید یک نان، دو نان و ....
برای بچه شعر و آواز بخوانید، لالایی بخوانید، اشعار کودکانه و قصه تعریف کنید و با تو پیوند عاطفی برقرار کنید.
بچه ها روح پاک و معنوی دارند و دعاها و زیارات را درک می‌کنند، دعای فرج، دعای سلامتی امام زمان علیه السلام، زیارت عاشورا، حدیث کسا، دعای توسل، زیارات امام های معصوم، دعاهای روزانه، دعای یستشیر، زیارت امین الله، زیارت آل یاسین، جامعه کبیره و .... دعاهایی هست که میتوانید برای بچه ها بخوانید.
خواندن دعا هم باعث تقویت روح معنوی و پاکی بچه ها می شود و هم پیوند عاطفی شما و جنین و اهل بیت را بالا می‌برد.
مامان فاطمه مامان فاطمه هفته سی‌ودوم بارداری
سوال:سلام مامان های عزیز من یک دوره شرکت کردم درباره هوش جنین که‌ مطالبش رو دوست داشتم؛ قصد دارم مطالب دوره رو خیلی خلاصه اینجا بارگذاری کنم تا مامان هایی که علاقه مند هستند از مطالب استفاده کنند. اگر دوست داشتید میتونید از متن ها استفاده کنید و برام دعا کنید ❤️
طبق تحقیقات ثابت شده محیط و تجربه های دوران جنینی و زایمان بر روند تکامل رفتار جنین اثرگذار هست پس باید دید خودمون رو به این دوران عمیق تر کنیم.
در دوران جنینی حافظه وجود داره و هرجا حافظه هست یادگیری هم هست پس جنین می‌تونه فرایند یادگیری داشته باشه.
اعضای اصلی سیستم عصبی جنین پنج هفته اول شکل میگیره و به مرور به تکامل میرسه پس جنین با دنیای اطراف خودش ارتباط داره مثل صدای مادر برای همین توصیه شده مادر با جنین صحبت کنه و خیلی مهم هست که این صحبت ها درباره چه موضوعاتی باشه و چه اثری بر جنین می‌ذاره چون مادر احساسات و عواطف و صحبت های خودش رو به جنین منتقل می‌کنه؛ قاعدتاً استرس و اضطراب بیش از حد و نگرانی های مداوم و غم و غصه مادر و ... بر جنین اثر داره، همون‌طور که حال خوب، شادی، انرژی، معنویت و ... بر جنین اثرگذار هست.
پس خوبه در این دوران تلاش کنیم مراقب خودمون و حالمون باشیم😌
مامان ملورین مامان ملورین ۴ ماهگی
🔹دانستنی های نوزادی :

🚼موقع بیقراری نوزاد برایش شعر یا لالایی بخوانید و سعی کنید با حفظ خونسردی خود، نوزاد را آرام کنید.

🚼به کودک خود پستانک بدهید. گاهی اوقات مکیدن می تواند به کودک آرامش دهد.

🚼کودک خود را در آغوش بگیرید و یا تاب دهید. تاب دادن کودک در گهواره و یا بر روی دست نیز می تواند کمک کننده باشد.

🚼کودک خود را به شکم، روی زانوهایتان یا داخل وان آب گرم قرار دهید. در این حالت با نوازش یا مالیدن پشت کودک می توانید به کاهش فشار معده او کمک کنید.

🚼شکم کودک را روزی یک بار با روغن زیتون به آرامی ماساژ دهید.

🚼به مدت ۲ تا ۳ شب، قبل از خواب، بالا تنه نوزاد (شکم، قفسه سینه، سرشانه ها و تمام ناحیه پشت) را به خوبی با روغن کرچک ماساژ دهید، به نحوی که روغن، جذب پوست شود. سپس کودک را به حالتی مانند قنداق کردن کاملا ببندید و به خصوص مواظب باشید که در معرض باد و سرما قرار نگیرد.

🚼روزی ۱ تا ۲ بار زیر ناف نوزاد را با روغن کرچک به خوبی ماساژ دهید.
مامان بهشت🍓🧸 مامان بهشت🍓🧸 هفته بیست‌وششم بارداری
✅وضعیت ورتکس:
در انتهای سه ماهه سوم دوران بارداری، سر جنین به طرف پایین و داخل لگن مادر قرار می گیرد. که باعث خروج راحت جنین از کانال زایمان شده و اجازه خروج راحت تر قسمت های دیگر بدن جنین را فراهم می کند. این حالت، بهترین وضعیت جنین برای زایمان است و جنین سفالیک نام دارد. در اولین زایمان این اتفاق در هفته ٣٨-٣٦ بارداری رخ می دهد و در زایمان های بعدی ممکن است درست در زمان زایمان پیش بیاید.
✅وضعیت بریچ :
حدود 3 الی 4 درصد نوزادان به وضعیت بریچ در رحم قرار دارند که به جای سر، باسن جنین در لگن شما قرار می گیرد. این حالت، بیشتر در نوزادان نارس و چند قلویی دیده می شود. اگر جنین بزرگ باشد وضعیت قرارگیری جنین به صورت بریچ می تواند مشکلاتی را در زایمان ایجاد نماید. اگر سر جنین بزرگ باشد، ممکن است استخوان ها روی هم قرار نگرفته و سر حالت دهانه رحم را نگیرد. در نتیجه از لگن عبور نکند و موجب اختلال در رسیدن اکسیژن به نوزاد در هنگام زایمان گردد. در چنین شرایطی پزشک عمل سزارین را توصیه می کند.
وضعیت جنین بریچ سه نوع دارد:
* بریچ فرانک: در این وضعیت پای جنین در جلوی بدن یعنی در نزدیکی صورت او قرار می گیرد.
* بریچ کامل: جنین به صورت چهارزانو در رحم قرار گرفته و پاهای او نزدیک مقعد است.
* بریچ ناقص: پای کودک در زیر بدن او آویزان است و یکی از پاها یا هردو ابتدا از کانال زایمان بیرون می آید.
مامان الینا مامان الینا ۶ ماهگی
مامان 🩷کاملیا🩷 مامان 🩷کاملیا🩷 ۵ ماهگی
خواص خربزه در بارداری و اثرات مثبت آن بر روی مادر و جنین
ویتامین A در خربزه و تاثیرات آن بر جنین
ویتامین A، که به فراوانی در خربزه یافت می‌شود، برای رشد سالم جنین بسیار حیاتی است. این ویتامین باعث رشد سالم ریه، کلیه، چشم، قلب و استخوان‌های جنین می‌شود. همچنین، ویتامین A به توسعه کلی عملکرد شناختی جنین کمک می‌کند و باعث می‌شود هر گونه نقص در رشد و تکامل جنین جبران شود.
خربزه و سلامتی در دوران بارداری
خربزه می‌تواند به مقابله با برخی از عفونت‌های رایج در دوران بارداری، مانند تب و سرماخوردگی، کمک کند. این میوه با توجه به محتوای غذایی بالایی که دارد، می‌تواند نیازهای غذایی جنین را برآورده کند. بنابراین، توصیه می‌شود که زنان باردار هر هفته مقدار مناسبی از این میوه را مصرف کنند. علاوه بر این، خربزه با افزایش جریان خون به جنین، می‌تواند به بهبود رشد و تکامل آن کمک کند.
خربزه، یک راه حل سالم برای مشکلات بارداری
خربزه باعث کاهش تهوع و استفراغ در زمان بارداری می‌شود. با توجه به محتوای آب بالای این میوه، خربزه می‌تواند به حفظ هیدراتاسیون بدن زنان باردار کمک کند. همچنین، خربزه با داشتن فیبر بالا، به مقابله با مشکلات گوارشی مانند یبوست و سوء هاضمه در دوران بارداری کمک می‌کند.