۱ پاسخ

ببر دکتر نئوتادین برا الرژیه

سوال های مرتبط

مامان دلسا❤️ مامان دلسا❤️ ۱۳ ماهگی
مامان عشق مامان مامان عشق مامان ۱۱ ماهگی
غذای کمکی کودک را چگونه شروع کنم ؟


در ۶ ماه اول تولد کودک فقط از شیر مادر تغذیه کرده است و دستگاه گوارشی بدن او هنوز به غذای دیگری عادت ندارد پس برای شروع غذای کمکی لازم است که در ابتدا از میزان کم‌غذای کمکی استفاده کنیم تا برای کودک مشکلی پیش نیاید .


میزان غذای کمکی :


هر غذای کمکی که برای کودک شروع می‌کنیم باید در روز با یک قاشق شروع کنیم روزهای بعد تعداد قاشق‌های غذای کمکی را زیاد می‌کنیم تا در طول ۱۰ روزبه ۱۲ قاشق برسد و بدن کودک کم‌کم به آن غذای کمکی عادت کند .

برای اضافه کردن هر نوع غذای کمکی به برنامه غذایی کودک به همین شکل باید با صبر و حوصله پیش برویم تا بدن کودک به همه مواد غذایی کمکی عادت کند و دچار ناراحتی‌های گوارشی نشود .

برای اضافه کردن زرده تخم‌مرغ به برنامه غذای کمکی کودک برای روز اول به میزان یک نخود ،زرده تخم‌مرغ را به کودک می‌دهیم و این میزان را در طی روزهای هفته زیاد می‌کنیم تا زمانی که یک زرده تخم‌مرغ کامل به کودک بدهیم .
مامان عشق مامان مامان عشق مامان ۱۱ ماهگی
. کودک در سنین میان 6 تا 9 ماهگی دوست دارد از بزرگ ترها تقلید کند، به همین دلیل در 6 ماهگی که زمان آغاز تغذیه تکمیلی و دادن غذای کمکی به کودک است باید یک سری از رفتارها و عادات غذایی را به او بیاموزیم یا در روند غذاخوردن کودک در نظر بگیریم تا او نیز از ما بیاموزد. یکی از این رفتارهای مثبت که می تواند در اشتها و میل بچه به خوردن غذا بسیار موثر باشد این است که در هنگام غذا خوردن دهان خود را باز کنیم با اشتها و لذت غذا بخوریم. چون او به ما نگاه می کند و می خواهد که از ما تقلید کند همین رفتارها را در هنگام غذاخوردن از خود نشان می دهد و بی میلی و بد غذایی او کمتر می شود. بهتر است ما از غذا تعریف کنیم تا او نیز یاد بگیرد.

2. اما اگر کودک ما غذایش را تف کرد، دهانش را بست، سرش را برگرداند، این رفتارها کاملا طبیعی است. باید بدانیم که در مقابل این رفتارها ما نباید اصرار کنیم یا اینکه بخواهیم به زور به او غذا بدهیم. باید مراقب باشید که در مقابل این واکنش ها عصبانی نیز نشوید.
مامان دلسا❤️ مامان دلسا❤️ ۱۳ ماهگی
‌ 🔰کمکهای مؤثر جهت تحریک اشتهای کودک😍🥰

🔸کودکی که به تازگی دچار بی اشتهایی شده است، نیازمند تشویق از جانب شماست.💜

🔸اگر کاهش اشتها به دلیل وجود بیماری خاصی است به کودک خود اصرار نورزید. اصولاً کودک بیمار فقط میل به نوشیدن مایعات دارد. شیر و ماست ، گلو درد را تسکین میدهد و نیز مقداری مواد مغذی هم به کودک می رساند💜.

🔸اگر کودکاتان خیلی کوچک است شما می توانید غذاخوردن را با بازی و خنده همراه کنید مثلاً با درست کردن مواد غذایی به صورت اسباب بازی و یا اشکال مختلف انسان و یا حیوانات و ...💜

🔸انتظار نداشته باشید که کودکتان در وعده های غذایی مانند شما غذا بخورد. پنج یا شش وعده غذای کوچک برای دستگاه نارس گوارشی کودک و نیز فعالیت متابولیکی وی بسیار مناسب تر خواهد بود.💜

🔸سعی کنید کودکتان از هر گروه مواد غذایی بخورد. در واقع با یک برنامه منظم وخاص هیچ گروه از مواد غذایی را حذف نکنید، زیرا هر گروه از مواد غذایی در تغذیه کودک نقش خاص خود را دارد.💜

🔸شما می توانید یک بچه ایرادگیر و بهانه جو را با متنوع ساختن غذا، به غذاخوردن تشویق نمایید.💜