۴ پاسخ

من 36ولی بازم میترسم

طول سرویکس من ۳۶ کمه ؟

اسیرشدیم با این سرویکس

وای کابوس منه این کوتاهی سرویکس🫠

سوال های مرتبط

مامان بهشت🍓🧸 مامان بهشت🍓🧸 هفته بیست‌وپنجم بارداری
✅وضعیت ورتکس:
در انتهای سه ماهه سوم دوران بارداری، سر جنین به طرف پایین و داخل لگن مادر قرار می گیرد. که باعث خروج راحت جنین از کانال زایمان شده و اجازه خروج راحت تر قسمت های دیگر بدن جنین را فراهم می کند. این حالت، بهترین وضعیت جنین برای زایمان است و جنین سفالیک نام دارد. در اولین زایمان این اتفاق در هفته ٣٨-٣٦ بارداری رخ می دهد و در زایمان های بعدی ممکن است درست در زمان زایمان پیش بیاید.
✅وضعیت بریچ :
حدود 3 الی 4 درصد نوزادان به وضعیت بریچ در رحم قرار دارند که به جای سر، باسن جنین در لگن شما قرار می گیرد. این حالت، بیشتر در نوزادان نارس و چند قلویی دیده می شود. اگر جنین بزرگ باشد وضعیت قرارگیری جنین به صورت بریچ می تواند مشکلاتی را در زایمان ایجاد نماید. اگر سر جنین بزرگ باشد، ممکن است استخوان ها روی هم قرار نگرفته و سر حالت دهانه رحم را نگیرد. در نتیجه از لگن عبور نکند و موجب اختلال در رسیدن اکسیژن به نوزاد در هنگام زایمان گردد. در چنین شرایطی پزشک عمل سزارین را توصیه می کند.
وضعیت جنین بریچ سه نوع دارد:
* بریچ فرانک: در این وضعیت پای جنین در جلوی بدن یعنی در نزدیکی صورت او قرار می گیرد.
* بریچ کامل: جنین به صورت چهارزانو در رحم قرار گرفته و پاهای او نزدیک مقعد است.
* بریچ ناقص: پای کودک در زیر بدن او آویزان است و یکی از پاها یا هردو ابتدا از کانال زایمان بیرون می آید.
مامان عسلچه مامان عسلچه هفته سی‌ویکم بارداری
علت درد لیگامان گرد در بارداری چیست و چگونه درمان می شود؟

درد لیگامان گرد در بارداری (درد رباط گرد در بارداری) یک درد شدید شبیه به سیخ زدن است که اغلب در ناحیه پائین شکم یا کشاله ران در یک یا هر دو طرف احساس می شود. این درد یکی از شایع ترین مشکلات دوران بارداری و امری طبیعی است که اغلب در سه ماهه دوم بارداری پدید می آید.
علت درد لیگامان گرد در بارداری
چند لیگامان یا رباط ضخیم اطراف رحم قرار گرفته اند و در دوران بارداری از آن محافظت می کنند. یکی از این لیگامان ها، لیگامان گرد نام دارد که بخش بالایی - طرفی رحم را به کشاله ران که محل اتصال پاها به لگن است، متصل می کند. این لیگامان در شرایط عادی سفت است و به آرامی شل می شود. با بزرگ شدن رحم و جنین، لیگامان گرد نیز کشیده شده و تحت فشار قرار می گیرد. حرکت ناگهانی مانند کشیدن یک باند لاستیکی موجب سفت شدن لیگامان خواهد شد. به این ترتیب احساس درد ناگهانی و سریع شبیه به فرو رفتن یک شی تیز ایجاد می شود.

در برخی موارد نرمش و حرکات سریع مانند عطسه، سرفه، خنده، غلتیدن در بستر، ایستادن خیلی سریع و ... موجب بروز درد لیگامان خواهد شد.مدت زمان درد کوتاه بوده و ظرف چند دقیقه برطرف می شود. این درد معمولا در هفته 14 بارداری پدید می آید اما به طور کلی در هر مقطعی از سه ماهه دوم می تواند رخ دهد.