۴ پاسخ

من 36ولی بازم میترسم

طول سرویکس من ۳۶ کمه ؟

اسیرشدیم با این سرویکس

وای کابوس منه این کوتاهی سرویکس🫠

سوال های مرتبط

مامان نخودچی مامان نخودچی هفته بیست‌وهشتم بارداری
توضیح انواع جفت
جفت قدامی چیست؟

جفت عضوی ضروری است که در دوران بارداری رشد می کند. اکسیژن را تامین می کند و مواد مغذی به جنین در حال رشد و حذف مواد زائد از خون نوزاد. جفت به دیواره رحم می چسبد و از طریق بند ناف به جنین متصل می شود. موقعیت جفت می تواند متفاوت باشد، اما یک موقعیت رایج جفت قدامی است.
جفت قدامی زمانی اتفاق می‌افتد که جفت به دیواره جلوی رحم، رو به شکم مادر متصل می‌شود. این یک وضعیت عادی و معمولی است که به طور معمول هیچ خطری برای مادر یا نوزاد ندارد.

موقعیت های جفت توضیح داده شده است

جفت قدامی

همانطور که گفته شد جفت قدامی در دیواره جلویی رحم قرار دارد. این وضعیت ممکن است احساس حرکات جنین را در اوایل بارداری برای مادران باردار دشوارتر کند، زیرا جفت به عنوان یک بالشتک بین نوزاد و شکم مادر عمل می کند.

جفت خلفی

جفت خلفی به دیواره پشتی رحم و رو به ستون فقرات مادر می چسبد. این موقعیت نیز استاندارد و مورد انتظار است. مادرانی که جفت خلفی دارند، ممکن است در مقایسه با مادرانی که جفت قدامی دارند، راحت‌تر و زودتر حرکات جنین را احساس کنند.

جفت فاندال

جفت فوندال در بالای رحم قرار دارد. این وضعیت طبیعی در نظر گرفته می شود و معمولاً هیچ مشکلی در دوران بارداری ایجاد نمی کند.

سایر موقعیت ها

جفت پرتویا زمانی اتفاق می‌افتد که جفت دهانه رحم را می‌پوشاند که می‌تواند باعث ایجاد عوارض در هنگام زایمان شود. جفت های جانبی به دیواره های جانبی رحم، چپ یا راست، متصل می شوند. هر دو موقعیت نیز عادی در نظر گرفته می شوند.
مامان بهشت🦢🤍 مامان بهشت🦢🤍 هفته سی‌وهشتم بارداری
✅وضعیت ورتکس:
در انتهای سه ماهه سوم دوران بارداری، سر جنین به طرف پایین و داخل لگن مادر قرار می گیرد. که باعث خروج راحت جنین از کانال زایمان شده و اجازه خروج راحت تر قسمت های دیگر بدن جنین را فراهم می کند. این حالت، بهترین وضعیت جنین برای زایمان است و جنین سفالیک نام دارد. در اولین زایمان این اتفاق در هفته ٣٨-٣٦ بارداری رخ می دهد و در زایمان های بعدی ممکن است درست در زمان زایمان پیش بیاید.
✅وضعیت بریچ :
حدود 3 الی 4 درصد نوزادان به وضعیت بریچ در رحم قرار دارند که به جای سر، باسن جنین در لگن شما قرار می گیرد. این حالت، بیشتر در نوزادان نارس و چند قلویی دیده می شود. اگر جنین بزرگ باشد وضعیت قرارگیری جنین به صورت بریچ می تواند مشکلاتی را در زایمان ایجاد نماید. اگر سر جنین بزرگ باشد، ممکن است استخوان ها روی هم قرار نگرفته و سر حالت دهانه رحم را نگیرد. در نتیجه از لگن عبور نکند و موجب اختلال در رسیدن اکسیژن به نوزاد در هنگام زایمان گردد. در چنین شرایطی پزشک عمل سزارین را توصیه می کند.
وضعیت جنین بریچ سه نوع دارد:
* بریچ فرانک: در این وضعیت پای جنین در جلوی بدن یعنی در نزدیکی صورت او قرار می گیرد.
* بریچ کامل: جنین به صورت چهارزانو در رحم قرار گرفته و پاهای او نزدیک مقعد است.
* بریچ ناقص: پای کودک در زیر بدن او آویزان است و یکی از پاها یا هردو ابتدا از کانال زایمان بیرون می آید.
مامان نخودچی مامان نخودچی هفته بیست‌وهشتم بارداری
‏عمل سرکلاژ چیست؟

عمل سرکلاژ، روشی برای بسته نگه داشتن سرویکس در دوران بارداری است تا از زایمان زودرس جلوگیری کند. در زنان بارداری که دهانه رحم ضعیف و شل دارند، پزشک متخصص زنان این عمل را تجویز می‌کند و جنین تا رسیدن به زمان زایمان حفظ می‌شود. برای این هدف، پزشک یک یا چند بخیه در دهانه سرویکس می‌زند تا در طول بارداری بسته بماند. سرویکس درواقع قسمت تحتانی یا دهانه رحم است. رحم همانند کیسه یا کیف است و عمل سرکلاژ هم شبیه بندهایی است که در کیف را بسته نگه می‌دارند.
‏سرکلاژ تا چند هفتگی انجام میشود؟

عمل سرکلاژ در هفته‌های ۱۲ تا ۱۴ بارداری، یعنی قبل از هفته ۱۵ بارداری، انجام می‌شود و پس از آن تا هفته ۳۷ بارداری، سرکلاژ حفظ می‌شود. در پایان هفته ۳۷ یا ۳۸ بارداری، سرکلاژ باز می‌شود.
‏عمل سرکلاژ چند ساعت طول میکشد؟

این عمل، معمولا بسیار کوتاه مدت است و زمان زیادی از شما نخواهد گرفت. معمولا این جراحی حدود یک ساعت طول می‌کشد.
‏نحوه خوابیدن بعد از سرکلاژ

نحوه خوابیدن بعد از سرکلاژ از آن نظر مهم است که باید پوزیشنی انتخاب شود که کمترین فشار به آن ناحیه بیاید. بهترین حالت خوابیدن بعد از سرکلاژ دهانه رحم، خوابیدن به پهلوی چپ در چند روز اول است.

‏تحریک شدن بعد از سرکلاژ (ارضا شدن بعد از سرکلاژ)

تحریک شدن و ارضا بعد از سرکلاژ باعث ایجاد فشار و تنش زیاد روی منطقه سرویکس می‌شود. بهتر است تا پایان بهبودی از رابطه جنسی همراه با دخول و ارضا شدن تا هفته ۳۷ بارداری پرهیز کنید. تحریک و تنش بیشتر در ناحیه سرویکس منجر به مشکلاتی مانند خونریزی، عفونت یا به تاخیر انداختن دوره بهبودی می‌شود.
مامان نخودچی مامان نخودچی هفته بیست‌وهشتم بارداری
پساری واژینال در بارداری
پساری یک وسیله ی سیلیکونی پزشکی است که با توجه به مدل خاصی که دارد، فشار وارد شده به رحم شما را کم می کند به همین دلیل احتمال زایمان زودرس را تا حد امکان کاهش می دهد.

نکته ی مهم و قابل توجه این است که معمولاٌ پساری( با توجه به شکل آن در حین گذاشتن در واژن به شما نشان داده می شود) به هیچ وجه آسیبی به داخل دهانه رحم وارد نمی کند و به همین خاطر اگر بعد از گذاشتن پساری دچار علائمی مانند: خونریزی، پاره شدن کیسه آب و درد های زایمانی شدید، این علائم مربوط به پساری نمی باشد و حتما باید با در جریان قرار دادن پزشک متخصص خود، علت و منشا آن بررسی گردد.
مراقبت های لازم  بعد از گذاشتن پساری در طول دوران بارداری
پس از گذاشتن پساری در واژن، پساری را تا انتهای بارداری خارج نمی کنیم، مگر این که پزشک متخصص شما تصمیم بگیرد با توجه به شرایط تان آن را خارج کند. در طول بارداری علاوه بر مراقبت های که به طور روتین تا کنون انجام می دادید به نکات زیر نیز توجه کنید:
• حتما به دستورات پزشک خود در خصوص مصرف دارو ها و میزان استراحتی که برای شما تجویز کردند توجه کنید و به دقت آن ها را انجام دهید. (حتماٌ در مورد استراحت مطلق و نسبی با دکتر خود با جزئیات بیشتری صحبت کنید و حدود فعالیت های خود در منزل را مشخص نمائید.)
• با توجه به شرایط کنونی شما امکان نزدیکی تا انتهای بارداری وجود ندارد.
• حتما طی مدتی که پساری در بدن شماست از سرویس فرنگی به جای سرویس ایرانی استفاده کنید و در صورتی که به طور مکرر دچار یبوست می شوید حتما به پزشک خود اطلاع دهید تا در صورت نیاز و صلاح دید ایشان، دارو های ملین برای شما تجویز شود.
مامان معجزه مامان معجزه هفته سی‌وششم بارداری
🤰🏻
💢اقدامات مهم در زمان کوتاهی سرویکس:


1⃣پرهیز سردی های لمسی خیلی مهمه:

↩️محل خواب (کالای خواب پشم)
↩️ محل نشستن(زیرانداز پشمی)
↩️رفت وآمد روی فرش ماشینی ، سرامیک و.. ( پاپوش داشتن)


2⃣اضافه وزن مادر کنترل شود:

✔️اصلاح تغذیه ( مصرف نان کامل، روغن طبیعی ، ..)
✖️ محدودیت سردی های طبعی و دمایی ( آب یخ، برنج ، ماکارونی، ..)،
✖️محدودیت غذاهای پرحجم و پرکالری(پرچرب ، فست فود،..)
✔️توصیه به مصرف غذای مقویِ کم حجم(ماء اللحم (عصاره گوشت) ، شیر بادام،..)


3⃣ کنترل فعالیت :

↩️پرهیز فعالیت سنگین و بلند کردن وسیله سنگین، منع رفت و آمد از پله ( ⚠️رفت و آمد از پله، نزول جنین را تسهیل می کند✖️)


4⃣ روغن مالی آرام زیر شکم

👈 با روغن بابونه، رو به بالا، از استخوان عانه تا دو انگشت مانده به ناف متوقف شود.

👈 و بعد با یک پارچه نخی دور شکم و کمر را ببندید (به طوری که زیر شکم رو خوب حمایت کند)


⚠️ نکته : با رعایت موارد بالا عموما علائم رفع می شود، اما در صورت عدم رفع، با مراجعه به طبیب جهت بالا کشیدن جنین با اعمال یداوی اقدام شود .

#بارداری
#نزول_جنین
#کوتاهی_سرویکس
مامان 🩷نیلدا🩷 مامان 🩷نیلدا🩷 هفته سی‌ودوم بارداری
مامان جوجو🧿 مامان جوجو🧿 هفته بیست‌وسوم بارداری
مامان مهرسام مامان مهرسام هفته سی‌وهفتم بارداری
عوارض تهوع و استفراغ در بارداری
حالت تهوع و استفراغ به‌راحتی می‌تواند باعث کاهش اشتها شود. بسیاری از زنان باردار نگران هستند که عوارض تهوع و استفراغ در بارداری به جنین آنها آسیب برساند. تهوع بارداری معمولا آنقدر شدید نیست که مانع رشد و نمو جنین شود. اما اگر حالت تهوع باعث استفراغ شدید و کاهش وزن آنها شود یا بیش از ۳ تا ۴ ماه اول بارداری خود تهوع را تجربه کنند باید به پزشک مراجعه کنند.

جلوگیری از تهوع و استفراغ در دوران بارداری
انجام اقدامات زیر ممکن است به جلوگیری از حالت تهوع و استفراغ در دوران بارداری یا به حداقل رساندن آن کمک کند:

نوشیدن مقدار زیادی آب
نوشیدن آب قبل و بعد از غذا
خوابیدن و استراحت کردن در طول روز
تهویه محل کار یا خانه برای از بین رفتن بو
پرهیز از غذاهای چرب
وعده های غذایی کوچک
مصرف ویتامین در شب
اجتناب از دود سیگار یا قلیون
اگر هیچ یک از این اقدامات پیشگیرانه مؤثر نبود، یا اگر بیش از ۳ تا ۴ ماه اول بارداری خود تهوع و استفراغ را تجربه کردید، مهم است که با پزشک خود صحبت کنید.