✅ گرفتن کودک از شیر شب

💡 وقتی کودک به شش‌ماهگی می‌رسه می‌تونه در طول شب چیزی نخوره و بهترین زمان برای گرفتن کودک از شیر شبه. محدودهٔ سنی‌ برای این کار در هر کودک متفاوته و مادر بهتر می‌تونه تصمیم بگیره کی کودک رو از شیر شب بگیره.

✅ نکاتی برای گرفتن کودک از شیر شب

⭐️تغذیهٔ قبل از خواب رو فراموش نکنیم
مطمئن بشیم که کودک قبل از خواب سیر شده باشه و وقتی داره می‌خوابه گرسنه نیست.

⭐️ برای شیر دادن در شب عجله نکنیم
گاهی بچه‌ها نیمه‌شب از خواب بیدار می‌شن، اما این به این معنا نیست که شیر می‌خوان. بنابراین، عجله نکنیم و بهش اجازه بدیم تا مقصودش رو بفهمیم.

⭐️ برنامهٔ منظم داشته باشیم
اگر قصد از شیر گرفتن داریم، با برنامه پیش بریم. نمی‌تونیم یه شب بهش شیر بدیم و یه شب شیر ندیم.

⭐️ اگه ضروریه، بهش شیر بدیم
گاهی ممکنه کودک نیمه‌شب واقعاً گرسنه باشه و لازمه بهش شیر بدیم. اما این کار رو به شیوهٔ جدیدی انجام بدیم. یعنی چراغ‌ها رو روشن نکنیم و باهاش حرف نزنیم.

⭐️ عوامل ناراحت‌کننده رو از بین ببریم
گرفتن از #شیر_شب در بعضی زمان‌ها دشوارتره، مثلاً وقتی دندون‌هاش دارن درمیان یا وقتی کودک بیماره، رفلاکس داره و… بهتره صبر کنیم در شرایط عادی این کار رو انجام بدیم.
#قطع_شیرشب

┏━━━━━⃝🌈⭐️
┊    🤱🏻 
╰┈─➤⊱👼🏻•❁•─🍼 ─•❁•⊰

۲ پاسخ

بنظرمن شیر شب و قط نکنیم خوبه‌من میدم

شما از شیر شب گرفتین؟

سوال های مرتبط

مامان کایان مامان کایان ۱۱ ماهگی
.
🔴 چرا قطع شیر شب مهمه؟

🔹️خودت نیاز به خواب و استراحت بیشتری در شب داری
🔹️خواب کودک داره به شیر وابسته میشه
🔹️باید مراقب سلامت دندون کودکت باشی
🔹️غذای کمکی شروع شده و میدونی کودک شب گرسنه نیست

🔺️کی شروع نکنیم؟
موقع مسافرت یا دندون درآوردن یا کودکی که کمبود وزن داره این کار رو شروع نکنید.

🔺️کی شروع کنیم؟
شرایط کودک مهم‌ترین مساله برای این‌کار هستش! ولی عموما میشه از ۶ ماهگی این کار رو شروع کرد. مهم‌ترین نکته صبوری، آمادگی روحی مادر و پدر و به تدریج جلو بردن این فرآینده.

🔺️روند از شیر گرفتن:

قبل خواب کودک رو سیر کنید. بعد برنامه شیر شب کودک رو در بیارید. مثلا کودک ۲ و ۴ بامداد به مدت ۱۰ دقیقه شیر مادر یا ۱۲۰ سی‌سی شیر خشک می‌خوره. زمان یا حجم یکی از وعده‌ها رو به تدریج کم کنید تا کم‌کم حذف بشه و بعد سراغ وعده بعد برید‌.

اگه کودک شب ۶ تا ۸ ساعت بدون شیر خوابید، تبریک میگم! عملیات از شیر شب گرفتن موفقیت‌آمیز بوده😍
#شیر_شب #قطع_شیرشب

┄┅┅┅~ 🍓 ~┅┅┅┄
مامان سامیار🫀👶🌱 مامان سامیار🫀👶🌱 ۸ ماهگی
تجربه من برای قطع شیر شب پسرم پارت ۱
من به چند دلیل شیر شبشو قطع کردم.مورد مهم رشد بچه هاست که بهتره در طول شب بیدار نشن تا هورمون رشد ترشح بشه و از الان باید خواب منظم رو براشون روتین کنیم.مورد بعدی دندونشونه که شیر شب دلیل اصلی خرابی دندون بچه هاست.چون اگر خراب هم بشه به راحتی نمیشه درستشون کرد.مسئله بعدی خواب خود مادر هستش که باید به اندازه باشه برای انرژی روز بعد.در غیر این صورت مادر هم از نظر روانی و جسمی آسیب میبینه.کی میتونیم قطع کنیم؟وقتی وزن دو برابر تولد بشه و با مشورت پزشک.تجربه من هم با مشورت پزشک بوده.بچه ها از سر عادت بیدار میشن برای شیر خوردن نه گرسنگی.حتی میتونن ۱۲ ساعت سیر بمونن و بیدار نشن.پس این عادت رو ما باید از بین ببریم.بهتره شیر شب با شروع تغذیه کمکی قطع بشه که معمولا از ۶ ماهگی هست.من معمولا شیر قبل از خواب رو که میدم بهش یک شام سنگین هم میدم که خوب سیر بشه.بعد که روتین خوابشو انجام میدم میخوابه تا صبح.
برای مادر های شیر خشکی،حجم شیر رو به مرور کم کنید.اگر در طول شب ۳ بار بیدار میشه و ۱۲۰ تا میخوره ۳ شب بعد بشه ۹۰ تا.۳ شب بعد بشه ۶۰ تا و الی آخر.کم کم که به ۳۰ تا رسید تعدادشو کم کنید.مثلا ۳ وعده رو برسونید به ۱.تا بچه تکون خورد سریع نگید بیدار شده.اول صبر کنید چند دقیقه.اگر بازم بهونه گرفت آرومش کنید یا پستونکشو بدید یا لالایی براش بذارید.اگر دیگه خیییلی بهونه گرفت شیرشو میدید.سریع دست بکار نشید.بعد که حجم شیر کم بشه متوجه میشید که از سر عادته.من تا ۳۰ تا رو میدادم بهش سریع پستونک میذاشتم تو دهنش و میخوابید دوباره.پس گرسنه نبود و از سر عادت بود.بعد میتونید جای شیر آب جوشیده سرد رو جایگزین کنید.اصلا شیر خشک رو رقیق نکنید خطرناکه.
مامان شاهان 



🤰🏻🪽🍼 مامان شاهان 🤰🏻🪽🍼 ۸ ماهگی
#شیردهی درشب
فوایدشیردهی در شب
1.گنجایش معده نوزاد وشیر خوار کوچک است وبرای تامین نیازش گاهی هر 1تا 2 ساعت گرسنه میشود.وشب ها از این قاعده مستثنی نیست
2. شیر خوارها شب ها زیاد شیر میخورند یعنی 20 درصد مصرف روزانه به همین علت تغذیه شبانه برای بچه هایی که وزن گیری مناسب ندارند مفید است
3.تریپتوفان که پیش ساز سروتونین است ودر تنظیم خلق و خواب دخالت دارد شبها بیشتر در شیر ترشح میشود
4.ترشح پرولاکتین شبها بیشتر است و گسانی که شبها شیر میدهند به همین علت شیردهی موفق تری دارند
5.تاثیر شیر دهی شبانه بر جلوگیری از بارداری ور دوران شیر دهی
6.بچه شبها چه شیر مادر بخورد و چه نخورد ممکن است خواب ممتد ی در ماههای اول نداشته باشد.این امر یک معیار تکاملی نرمال کودک است.
7.شیردهی شبانه خطر مرگ ناگهانی شیر خوار را کاهش میدهد.
8.مادرانی که شبها به کودک شیر مادر میدهند نسبت به مادرانی که شبها شیر خشک میدن خواب بیشتر و مفید تری داشته اند
در هر حال کودکتان نیاز به تغذیه شبانه خواهد داشت وبیاد داشته باشید که شما تنها یکی از میلیون ها مادری در دنیا هستید که شبها برای مراقبت از فرزندشون از خواب بیدار میشن.