سوال های مرتبط

مامان طلا مامان طلا ۳ سالگی
سلام مامانای نازنین✋🌺❤️

چون تقریبا اصول کلی گفتار رو من تا جایی که میدونستم رو به ترتیب گذاشتم من بعد در خصوص سوالهایی که مامانا میپرسن من پست میزارم.

اولیش آپراکسی گفتار:

آپراکسی گفتار به زبان ساده یعنی اینکه مغز می‌دونه چی می‌خواد بگه، ولی نمی‌تونه به درستی به ماهیچه‌های دهان، زبان و لب‌ها فرمان بده تا اون صداها و کلمات رو بسازن.

مثلاً بچه‌ای که آپراکسی گفتار داره، ممکنه بخواد بگه "آب"، ولی یا اصلاً چیزی نگه، یا به جای "آب" بگه "با" یا "آ". این مشکل به خاطر ضعف عضلات نیست، بلکه مشکل در برنامه‌ریزی حرکات گفتاریه.

🌸 بچه‌هایی که این مشکل رو دارن:

_ معمولاً خیلی خوب می‌فهمن چی بهشون گفته میشه.

_ ممکنه صداها یا کلمات رو جا بندازن یا اشتباه بگن.

_ بعضی وقتا یه کلمه رو درست می‌گن، ولی دفعه بعد اشتباه.

_ گفتارشون ممکنه کند یا نامفهوم باشه.

🌺🌺 درمانش معمولاً با کار گفتاردرمانه، مخصوصاً تمرین‌های منظم و تکراری برای آموزش درست حرکات دهان.

توی کامنتا چند تا بازی و تمرین میزارم:👇👇
مامان Delvin😍 مامان Delvin😍 ۳ سالگی
سلام مجدد دوستان این پست راجع به رسیدگی به کودک و چالشهای کودک و فرزندان بزرگتر و همسر
ببینید دوستان یکی از چیزهایی که خیلی توصیه میشه توی فرزند پروری حال خوب شماست یعنی ی مادر باید اولویتش حال خوب خودش باشه اگر حال تو خوب باشه حال خونه و کودک هم خوبه بدون شک اینجا یکی از عوامل که در خوب بودن حال ما تاثیر داره کمک همسر و همدلی کزدن همسر هست
اگر کسی همسرش کمک نکنه و هفته ای ۲بار حداقل با همسرش صحبت نکنه یعنی زن نق بزنه سکایت کنه حرف بزنه همسر فقط سکوت کنه تایید کنه چون زن تخلیه روانی میشه
متاسفانه یعضی همسران نه کمک میکنن و نه اجازه میدن زن صحبت کنه و این بار سنگین فرزند داری با بار حرفاهای نزده ما خانم ها توی دلمون باعث میشه پرخاشگر بشیم عصبی بشیم از کوره در بریم و نتونیم مدیریت کنیم خودمون رو و با چالش برمیخوریم
چالش با بچه های بزرگتر هم همینه چون ما وقتی براشون نذاشتیم صحبت نکردیم نیازاشون رو نشنیذیم الان اون بچه ها پر از نیاز سرکوب شده عستن که با هیچکس عملا نمیخوان کنار بیان ادامش در پست بعدی
مامان دلی😍 مامان دلی😍 ۳ سالگی
‍ 🌸🍃 اگر فرزند شما حاضرجوابی می کند، موارد زیر را مدنظر قرار دهید:

🌸 برخی کودکان نیاموخته اند که باید رفتار و سخنان خود را کنترل کنند. والدین باید به فرزندان خود بیاموزند که بیان برخی مطالب در چه زمانی مناسب و در چه زمانی نامناسب است.

🌸 اظهارات توهین آمیز و نامناسب را تحمل نکنید. کودکان بزرگ تر از سه سال را به کناری ببرید و به طور جدی به آن ها بگویید که باید دست از حرف ها و حرکات توهین آمیز بردارند. آنگاه مقرراتی مناسب و جدی برای آن ها وضع کنید اما در نظارت براجرای آن، با مهربانی رفتار کنید.

🌸 اگر رفتاری سبب تقویت رفتارهای نامناسب کودکتان می شود، از بروز آن جلوگیری کنید و به روشنی به فرزندتان بگویید که از او چه انتظاری دارید.

🌸 به فرزندتان توضیح دهید که چرا از حاضرجوابی او ناراضی هستید. توجیه کردن کودک می تواند کمک کننده باشد.

🌸 گاهی مکن است کودک به دلیل این که بیمار، زود رنج و یا بداخلاق است، حاضرجواب می شود. در این صورت نیز نیاز هست که با کودک صحبت کنید، او را به خوبی آگاه کنید، انتظارات خود را بازگو کنید و در پیگیری انتظارات خود جدی باشید.