نکته درباره لگد زدن جنین

 

شاید یکی از مهم‌ترین و جالب‌ترین مراحل بارداری، احساس حرکت‌های جنین در بدن مادر باشد، اما از آنجا که این حرکات نشانه سلامت و حیات جنین هم هستند، گاهی باعث نگرانی می‌شوند. دانستن 12 نکته زیر شاید کمی از نگرانی‌هایتان کم کند.

 

1- شروع حرکات: اگرچه حرکات جنین از هفته 7 تا 8 بارداری شروع شده و در سونوگرافی هم دیده می‌شود، اما هر مادر بارداری قبل از هفته 16 تا 22 بارداری حرکات جنینش را حس نمی‌کند، زیرا قبل از این سن، جنین فقط چند سانتی‌متر است.

 

2- اثر تعداد بارداری بر تشخیص حرکات: مادری که قبلا تجربه بارداری را داشته است، به مراتب حرکات جنین را بهتر می‌شناسد و انتشار گازها یا انقباض‌های دستگاه گوارش را با آن اشتباه نمی‌گیرد.

معمولا مادرانی که اولین تجربه بارداری را پشت‌سر می‌گذارند، تا حوالی هفته‌های 20 تا 25 بارداری متوجه این حرکات نمی‌شوند.

 

3- اثر اضافه‌وزن بارداری مادر بر حرکات: مادر برای داشتن بارداری سالم، باید قبل و بعد از شروع بارداری، وزن خود را در محدوده توصیه شده به‌وسیله متخصص نگه دارد و از پرخوری بپرهیزد.

ممکن است مادرانی که به دنبال بارداری وزنشان خیلی بالا رفته، نتوانند این حرکات را درست حس‌کنند. به علاوه هنگامی که قطر چربی‌های شکم 10 تا 15 سانتی‌متر است، پزشک هم نمی‌تواند حرکات را خوب تشخیص دهد و حتی سونوگرافی هم مشکل می‌شود.

۱ پاسخ

درسته👏👏👏
واییی ولی خیلی حس عجیبیه🥹🥹🥹

سوال های مرتبط

مامان 🌺 شاه وتودلی💑 مامان 🌺 شاه وتودلی💑 هفته یازدهم بارداری
ویژگی‌های حرکات: این حرکات مانند پرش‌هایی ملایم و نرم هستند. ابتدا تشخیص آنها مشکل است، اما با پیشرفت بارداری، مشخص‌تر می‌شوند و می‌توان حرکت دست‌و پا و چرخش را تشخیص داد. حرکات دست‌و پا کوتاه‌‌تر و حرکات چرخشی جنین شدیدترند. در هفته‌های آخر بارداری می‌توان این حرکات را از خارج بدن مادر دید.

 

5- لگدها قبل از خواب بیشترند؟ حرکات، زمان مشخصی ندارند، اما چون مادر شب‌ها مایل به استراحت است، شدت آنها را بیشتر حس می‌کند، اما در ساعت‌های بیداری و فعالیت اجتماعی توجه مادر به حرکات کمتر است. ممکن است بعد از خوردن غذای شیرین، حرکات جنین بیشتر شود.

یادمان باشد که حرکت هر جنینی باید نسبت به خودش سنجیده شود، برخی جنین‌ها کلا پرتحرک هستند و برخی کم‌تحرک، اما اگر طی یک روز حرکت جنین ناگهان زیاد یا کم شود، ممکن است نشانه خطر مرگ جنین باشد

6- حداکثر تعداد حرکات: بین هفته 28 تا 32 بارداری است، زیرا حجم مایع آمنیوتیک زیاد است و جنین می‌تواند به خوبی حرکت کند. بعد از هفته 32، حرکات کم می‌شوند، زیرا حجم مایع آمنیوتیک کم می‌شود و جنین در هفته‌های آخر، حرکات چرخشی کمتری دارد و بیشتر دست‌ و ‌پای خود را حرکت می‌دهد.

 

7- تناوب حرکات: در ابتدا، حرکات کوتاه و با فواصل طولانی هستند، مثلا در یک روز حرکات متعددی را حس می‌کنید سپس چند روز هیچ حرکتی را حس نمی‌کنید، زیرا جنین هنوز کوچک است، اما از میانه بارداری تشخیص حرکات جنین منظم می‌شود. گاهی هم مادر سکسکه جنین را متوجه می‌شود که حرکات آن مداوم، پشت‌سر هم و لرزشی است.
مامان 🌺 شاه وتودلی💑 مامان 🌺 شاه وتودلی💑 هفته یازدهم بارداری
مامان 🌺 شاه وتودلی💑 مامان 🌺 شاه وتودلی💑 هفته یازدهم بارداری
مامان رویا مامان رویا هفته هجدهم بارداری
‌💢مهلت تشکیل #قلب_جنین تا چه هفته ای است؟

🔺👈مهم ترین عامل نگرانی مادران باردار نبودن جنین در ساک بارداری یا شنیده نشدن صدای قلب جنین می باشد که این نگرانی آن هم در هفته های اول بارداری میتواند تاثیر بدی روی جنین بگذارد

🔺👈معمولا در هفته ۵ بارداری فقط ساک بارداری تشکیل شده و جنین داخل آن نیست پس اگر پزشک شما نتیجه سونوگرافی شما را ساک بارداری بدون جنین اعلام کرد به هیچ عنوان نگران نباشید چرا که در اغلب موارد جنین در هفته هفتم داخل ساک قرار میگیرد

🔺👈اگر سونو گرافی مادری در هفته هفتم نیز جنین را نشان نداد مادر نباید نگران باشد چرا که تا هفته دهم هم پیش آمده که برخی از افراد تشکیل جنین و قلب او طول کشیده است پس به هیچ عنوان نگران نشده و امید خود را از دست ندهید.

🔺👈بهترین زمان انجام اولین سونو بارداری(تشکیل مشاهده جنین،تشکیل قلب)

🔺👈 بهتر است مادران جوان اولین سونوگرافی خود را از هفته نهم به بعد انجام دهند تا از هر گونه استرس در این مدت آسوده باشند چرا که مراجعه زود هنگام به پزشک فقط باعث افزایش نگرانی شما شده و فایده ای نیز برای شما ندارد.)

🔺👈 اما مسئله دوم نگرانی تشکیل شدن جنین و شنیده نشدن صدای قلب او می باشد که باز هم عامل نگرانی عده ی زیادی از زنان باردار است.قلب جنین و شنیدن صدای قلب در بعضی از زنان تا هفته ده ممکن است شنیده نشود .


@MidwifeMahbob
مامان 🌺 شاه وتودلی💑 مامان 🌺 شاه وتودلی💑 هفته یازدهم بارداری
سه ماهه دوم بارداری

 

 در هفته دوازدهم بارداری، جنین کاملا شکل گرفته و به شکل یک انسان درآمده است. سر او به شکل نامتعارفی به نسبت بقیه اندام او بزرگ است و اجزای صورت قابل تشخیص هستند. سه ماهه دوم زمانی است که اندام های حیاتی بدن در آن شکل می گیرند و سیستم عصبی شروع به رشد می کند.

در خلال سه ماهه دوم بارداری، جنین هر هفته از نظر اندازه و بلوغ رشد می کند. در نیمه سه ماهه دوم، بیشتر زنان قادر به درک حرکات جنین هستند. این زمانی است که بسیاری از زنان باردار شروع به شکوفایی می کنند، انرژی بیشتر دارند و در کل به نسبت قبل احساس بهتری پیدا می کنند. به نظر می رسد حالت تهوع و سرگیجه در این مرحله بهتر می شود اما هنوز برای محدود کردن حرکات بسیار زود است.

در این مجموعه به همراه شما هفته های 14 تا 27 را مورد بررسی قرار می دهیم تا ببینیم در این مدت از نظر فیزیکی چه تغییراتی در شما و جنین روی می دهد، چه احساسی دارید و چطور می توانید مانند سه ماهه اول سالم بمانید.