۷ پاسخ

اره دیگه وقتی خانواده های جاهل میان میگن نه ما واکسن نمیزنیم اصلا چرا بزنیم همش مریضیه فلانه بساره
میشه همین
حالا انگار همه چیز زندگیشون رو نظم و اصول و علمه اینا هم انیشتینن

خاک توسرهمچنین خانواده هایی که واکسن نمیزنن

عوارض واکسنشون کشته میده بعد میندازن گردن کس دیگه ای
واکسن نیست که واکسم هست
انقدر توش جیوه آلمینیوم ریختن

تصویر

وای چه گرفتاری افتادم
ولی من این زنه رو هم قبول ندارم چرت زیاد میگه
اتفاقا کمبود واکسن زیاد شده

بابا این زنه روانی هست برو ببین دوران کرونا هر روز یه چرتی میگفت

وااااااای اینو دیگه کجای دلمون بزاریم...

خب ماها که واکسن خوردیم پس نمیگیریم دیگه

سوال های مرتبط

مامان علیسان مامان علیسان ۱ سالگی
علت ممنوع بودن عسل برای زیر دوسال
این متن و برای مامان هایی می‌ذارم که میگن ما به بچه هامون عسل میدیم هیچی هم نشده، خواستم بگم فقط کافیه یه بار اتفاق بیفته
علت تمام شک و شبهه‌ها در مورد مصرف عسل برای نوزاد را می‌توان باکتری کلستریدیوم بوتولینوم (Clostridium botulinum) دانست، که می‌تواند باعث ایجاد بیماری بوتولیسم نوزاد شود.

بوتولیسم نوزادان برای اولین بار در سال ۱۹۷۶ در ایالات متحده شناسایی شد. و از آن زمان به بعد بود که تحقیقات بر روی آن شروع شد.

به طور کلی هاگ‌های باکتری بوتولینوم در روده بزرگ نوزاد تولید سم می‌کند و از آنجا که سیستم گوارش کودکان هنوز به حدی نیست که بتواند با آن مقابله کند، در نتیجه نوزاد مبتلا به بیماری بوتولیسم می‌شود که یکی از خطرناکترین بیماری‌های نوزادان است.

تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد که بیش از ۲۵ درصد عسل‌ها و سایر فرآورده‌های زنبور عسل موجود در بازار حاوی باکتری‌های بوتولینوم هستند و اگر چه درصد ابتلای کودکان زیر ۲ سال به بیماری بوتولیسم بسیار نادر است. اما به خاطر خطرناک بودن آن باید حتما آن را جدی گرفت.