۱۱ پاسخ

چه حس خوبی😍

عالی

واقعا همینطوره بهترین روز پسر من روزیه که تو باغ میگذره،

عالیه فاطمه جون.اینجوری ول کن بچه تو طبیعت به قدری بچه رو آروم می‌کنه که حد نداره.پسر منم تو حیاط مامانم اینا و مادر شوهرم اینا همش در حال خاک بازی و اینجور چیزای بخدا اون تایمها اونقد این بچه آرومه و مشغول بازیه که خودم کیف میکنم بعدشم میندازمش اببازی که هم تمیز بشه هم خسته و بخوابه

چه خوب😍😍😍عزیزم

فقط دورا دور مواظبش باش چیزی سمت دهنش نبره،چون تو این سن همه چی رو امتحان میکنن

چه کیفی میکنه

عالی چفد خوب

عالی منم خیلی دوست دارم‌بچه بازی کنه توی حیاط و لذت ببره ولی متاسفانه با مادرشوهرم و حساسه همش‌میگه نزار بچه رو اگه‌منم‌بگم‌بزار راحت باشه برم‌توی اتاق‌میبنم دعواش میکنه

عزیزمممم.افرین ب شما و همسرتون

به به چه پدر و مادر آگاهی .
امیدوارم واقعا نسلی که ما داریم سعی میکنیم تربیتشون کنیم نتیجه خوبی داشته باشه

سوال های مرتبط

مامان حسنا و حسان مامان حسنا و حسان ۲ سالگی
قبل از اینکه وارد بحث بشیم یک سری نکات رو در مورد اسباب بازی میگیم که دونستن این نکته ها باعث میشه که خیلی از مهارت های فرزند پروری مون بره بالا. این نکات از صفر تا 14 سال هم کاربرد داره. یعنی برای 7 سال دوره ی اول و 7 سال دوره ی دوم هم کاربرد داره.

🎀 اولین نکته اینکه اسباب بازی وسیله ای هست که همونطور که از اسمش مشخصه برای بازی هست. و اونچه که برای بازی هست امکان خراب شدنش وجود داره. پس توقع اینکه ما اسباب بازی بخریم و بچمون اون رو خراب نکنه و سال ها ازش استفاده کنه یکی از اشتباه ترین تصوراتی هست که ماها داریم. اون چیزی که نباید خراب بشه و با احتیاط باید مصرف بشه وسیله ی برقی خونست. کمدِ..فرشِ و اینجور چیزا. آنچه که شما برای بازی بچه هاتون تهیه میکنید؛ قطعا باید خودتون رو قبل از خریدش برای از بین رفتنش آماده کنید. حالا ممکنه یک بچه ای اون رو یک ساعته خراب کنه... یک بچه ای دو روزه و یک بچه ای دو ماهه و یک بچه ای دو ساله. شخصیت بچه ها فرق میکنه.

🎀 ممکنه مادری یک دختر یا یک پسر داشته باشه  که وسیله هاشو زیاد استفاده نکنه یا با سلیقه استفاده کنه و یک ماشینِ ساده یا یک عروسکِ ساده رو راحت سه چهار سال استفاده کنه. چرا؟؟ چون اصلا دوست نداره اینو استفاده کنه، کثیف بشه و خراب بشه. یک مقدار وسواس داره تو این قضیه. ولی خواهر یا برادر همین بچه اسباب بازی که داره رو دو روزه خراب میکنه. نمیتونیم ما بگیم که کدوم یکیشون کار بهتری دارن انجام میدن. چون همون طوری که رنگ چشم، رنگ پوست ، قد و اندازه و اندیشه های انسان ها و ... باهم فرق میکنه، قطعا نحوه ی استفاده اونها از اسباب بازی ها هم فرق میکنه
مامان حسنا و حسان مامان حسنا و حسان ۲ سالگی
و اتفاقا بچه هایی بچه های نرمال به حساب میان که اسباب بازی ها زیر دستشون سریع از بین بره.

ما این رو یک نکته ی منفی میدونیم ولی از نظر سلامت جسمی بچه ها و سلامت روان بچه ها، بچه هایی سالمن که تحرکشون زیاده و اسباب بازی زیاد خراب میکنن.

🎀تصور ما خلاف این هست. ما فکر میکنیم هرچه بچه با سلیقه تر استفاده کنه، آرومتر و مودب تر باشه، نرمال تره. در حالی که بچه ای که کم حرف میزنه، خیلییی بیش از حد مودبه و ساکت یجا میشینه، قطعا باید از نظر سلامت جسمی یا سلامت ذهنی بررسی بشه.

🎀طبق روایت نبی اکرم(ص) اگر بچه شیطنت بلد نیست ما باید بهش یاد بدیم و بچه ای که شیطون تره اتفاقا کارایی ذهنش هم بیشتره و هوش ذهنی بالایی داره. بچه های شر و شور یکی از نعمت های الهی هستن که اصولا بعد از دوازده سیزده سالگی خیلی آرومتر میشن.

🎀پس اولین نکته این بود که اسباب بازی ساخته شده برای خراب شدن.

حالا که اسباب بازی ها قیمتشون زیاد شده، اولا اینکه باید در خرید اسباب بازی مدیریت داشته باشیم. این مدیریت در خرید اسباب بازی دوتا شاخه داره. اول اینکه در انتخاب نوع اسباب بازی مناسب مدیریت کنیم. گاهی ما هزینه زیادی میدیم اما اسباب بازی میخریم که جزو دسته ی اسباب بازی های مضر هست. اما از طرف مقابل میشه با صرف هزینه ی کمتر اسباب بازی تهیه کرد که بسیار مفید هست.