برای بچهاییه که میخوان کلاس اول ثبت نام کنند
#نوبت_گیری
#سنجش_بدو_ورود_به_دبستان
📌 آغاز نوبت گیری برنامه ملی سنجش بدو ورود به دبستان سال تحصیلی ۱۴۰۶_۱۴۰۵ ویژه متولدین ۱۳۹۸/۰۷/۰۱ تا ۱۳۹۹/۰۶/۳۱ از مهر ماه فعال می باشد .
🔹️🔸️سنجش بدو ورود در مراحل تشخیص به موقع کودکان اهمیت بسیار دارد و پیگیری آن می بایست از سمت اولیا مورد توجه قرار گیرد، همچنین در زمان ثبت نام دانش آموزان در پایه اول یکی از مدارک ضروری جهت ارائه به مدرسه نتیجه سنجش بدو ورود می باشد.
✔️والدین گرامی می توانند از طریق سامانه سیرت به نشانی ( http://Sirat2.medu.ir ) و با نقش والدین اقدام نمایند به نوبت گیری در نزدیک ترین مرکز جامع سنجش آموزش توانبخشی و مداخله به هنگام رشدی تربیتی نمایند و پس از دریافت نوبت مطابق با محل سکونت خود و با در دست داشتن مدارک مورد نیاز به مرکز جامع سنجش مراجعه کنند.
🔹️🔸️مدارک مورد نیاز جهت سنجش:
⬅️ شناسنامه والدین و نوآموز
⬅️کارت واکسن
⬅️ یک قطعه عکس ۴×۳ نوآموز
⬅️پرینت برگه نوبت گیری
⚠️تذکر مهم : نوبت گیری سنجش در بازه زمانی تابستان وجود ندارد و فقط در بازه زمانی اعلامی انجام می گیرد.
📆 بازه زمانی سنجش: از ۱۴۰۴/۰۷/۰۱
تا ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
✔️اولیای محترم این مهم را مدنظر قرار داده و نسبت به نوبت گیری هرچه سریعتر برای نوآموزان اقدام نمایند.
💠 روابط عمومی اداره آموزش و پرورش ناحیه ۴شهر اصفهان
ایتا 📍 شاد 📍 پورتال
برای کلاس اوله
پسر شما هم مهر میره کلاس اول
برو براش ثبت نام سنجش انجام بده نوبت میده ببرش
برای رفتن ب کلاس اول حتما باید برگه سنجش باشه
بله شامل فرزند شما هم میشه ثبت نام کنید و سنجشش رو انجام بدید
اره برای شما هست چون برج ۷پسرتون میره کلاس اول دیگه
روزانه پیام مشاور، متناسب با سن کودکتون دریافت کنین.
سوالاتتون رو از مامانای با تجربه بپرسین.
با بازیهایی که به رشد هوش و خلاقیت فرزندتون کمک میکنه آشنا بشین.